Şeker transferi bitiriyor

Şeker transferi bitiriyor

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay 2-3 oyunca daha alarak transferi noktalandıracaklarını söyledi. Altınay yeni transferleri de değerlendirdi

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay 2-3 oyunca daha alarak transferi noktalandıracaklarını söyledi. Altınay yeni transferleri de değerlendirdi   

 

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, hafta sonunu dinlenerek geçirdi. İç ve dış transferde yoğun bir tempo kazanan ve arka arkaya arzu etikleri isimleri renklerine bağlayan yeşil-beyazlı yönetim kurulu ve teknik heyet geçtiğimiz hafta sonunu dinlenerek geçirdi. Bugün yeniden iş başı yapacak olan yeşil-beyazlıların, yakın temas halinde olduğu isimlere bu hafta içi birer birer imza attırması bekleniyor. 

Şekerspor 2-3 oyuncu daha alarak transferi kapatacak. Konya Torku Şekerspor’un Teknik Direktörü Metin Altınay transferi bir iki oyuncu daha alıp kapatacakları belirtti. Transfer ettikleri oyuncular hakkında konuşan Altınay “Kadromuza kattığımız oyuncuların bize çok faydası olacağını düşünüyorum. Aldığımız oyuncuların birkaçı benim eski öğrencilerimden zaten o yüzden bize çok şey katacaklarına inanıyorum. Transfer konusunda zaten ince eleyip sık dokuduğumuz için bize çok faydaları olacağından eminim. Onlar dışında bir iki oyuncu ile transferi kapatacağız.” dedi. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle Eskişehir’de olduğunu söyleyen Konya Torku Şekerspor Teknik Direktör Metin Altınay çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Altınay “Çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. İki üç tane oyuncu alma ihtimalimiz var. Kamp sürecine kadar bu oyuncuları alıp kampa tam anlamıyla başlamak istiyoruz. Alacağımız oyunculardan biri kaleci mevkisine olacak ancak Bank Asya düzeyinde bir kaleci için çok para istiyorlar” dedi.

Yeşil-Beyazlılar, daha önce Çorumspor’dan Eren Görür, Beypazarı’ndan Özgür Çelik ve Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan İlkay ile son olarak Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Nazilli Belediyespor’adn Kenan Karışık ile anlaşmıştı. Kenan Karışık 1987 Sjenica doğumlu. Genç oyuncu futbola İstanbul Kartal Belediyespor’da başladı. Aynı kulüpte 2004 yılında profesyonel oldu. 2006 yılında ise Altınordu’ya transfer oldu. Burada 1 sezon oynayan genç oyuncu 2007 yılında Nazilli Belediyespor’a transfer oldu.  Geride kalan sezonda toplam 33 maçta forma giyen Kenan Karışık bu maçlarda toplam 4 gol attı. Karışık 2010-2011 sezonunda 3 sarı kart gördü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.