Şeker Pendike bileniyor

Şeker Pendike bileniyor

Ofspor deplasmanından bir puanla dönen Konya Şekerspor, ligin ikinci haftasında oynanacak olan Pendik maçının hazırlıklarına başladı. 2. haftada taraftarlarının önüne çıkacak olan temsilcimizin tek he

Ofspor deplasmanından bir puanla dönen Konya Şekerspor, ligin ikinci haftasında oynanacak olan Pendik maçının hazırlıklarına başladı. 2. haftada taraftarlarının önüne çıkacak olan temsilcimizin tek hedefi kazanmak

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin ikinci haftasında oynanacak olan Pendikspor maçının hazırlıklarına başladı. Zorlu haftada taraftarları ile buluşacak olan yeşil-beyazlılar, çalışmalarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Geçtiğimiz gün ilk idmanına çıkan Şekerspor’da teknik adam Metin Altınay, futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak Ofspor maçını masaya yatırdı. Bu maçta yapılan hatalara kısaca değinen Altınay, oyuncularına Pendik maçı ile ilgili uyarılarda bulundu.

 

dünü çift idmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün de çift çalışma yapacak. Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek olan temsilcimiz, öğleden sonra yapacağı teknik ve taktik ağırlıklı çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek. Temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak taraftarlarına ve Şekerspor camiasına sezonun ilk üç puanını hediye etmek.

 

2. Lig Beyaz Grup’un ilk haftasında 4 beraberlik çıkarken, 3 maçı ev sahibi, bir maçı ise konuk ekip kazandı. Ligin ilk haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın programı ise şöyle: 1. hafta sonuçları: Ofspor 0-0 Konya Torku Şekerspor, Pendikspor 5-1 Tokatspor, Bugsaş Spor 0-0 Gaziosmanpaşa, Turgutluspor 0-1 Balıkesirspor, Tepecikspor A.Ş. 1-1 Yeni Malatyaspor, Ş.Urfaspor 0-0 Altay, Çorumspor 5-0 Kocaelispor Bozüyükspor21Diyarbakırspor. 2. hafta maçları: Yeni Malatyaspor-Ş.Urfaspor, Balıkesirspor-Tepecikspor A.Ş., DiyarbakırsporTurgutluspor, GaziosmanpaşaBozüyükspor, Tokatspor-Bugsaş Spor, Konya Torku ŞekersporPendikspor, Kocaelispor-İskenderun Demir Çelikspor, AltayÇorumspor.

 

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, Pendik maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile sürdürdüklerini söyledi. Kendi saha ve seyircileri önünde mutlaka kazanmak istediklerini ve Şekerspor camiasına sezonun ilk üç puanını armağan etmek istediklerini ifade eden Altınay; “Zorlu bir deplasmandan getirdiğimiz bir puan başarısız bir sonuç değil. Şimdi önümüzdeki Pendik maçını mutlaka kazanmak ve taraftarımızın önünde sevenlerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Ofspor maçında geçtiğimiz sezon mücadele eden futbolculardan sadece üç tanesi sahada yer aldı. Lig başlamadan öncede belirttiğim gibi ilk hedefimiz yaşadığımız uyum sorununu çözmek. Hazırlık döneminde bunu çözmek için büyük mesafe kat ettik. İlk 4-5 hafta sonra daha uyum içinde, daha kaliteli maçlar ortaya koyacağımıza inanıyorum. Şu an şampiyonluk hedefi için konuşmak erken. Ligin gidişine göre hedeflerimizi futbolcular ortaya koyacakları performansla belirleyeceklerdir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.