Şeker Pendik sınavında

Şeker Pendik sınavında

Konya Şekerspor, Ligin 2. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Pendikspor ile karşı karşıya geliyor

Konya Şekerspor, Lig’in 2. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Pendikspor ile karşı karşıya geliyor. İlk haftada Ofspor ile berabere kalan yeşil-beyazlıların tek hedefi kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet almak

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin ikinci haftasında bugün Pendikspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geliyor. Zorlu maç recep Konuk Tesisleri’nde saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İzmir bölgesi ulusal hakemlerinden Ferdi Uludağ yönetecek. Uludağ’ın yardımcılığını Fatih Söyler ve Fırat Zengin yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Murat Saraç.

 

Ligin ilk haftasını 1 puanla kapatan yeşil-beyazlıların tek hedefi kendi saha ve seyircisi önünde sezonun ilk üç puanını hanesine yazdırmak. Tamamen yeni bir yapılanma içine giren yeşil-beyazlılar, yeni kadrosu ile taraftarlarının karşısına ilk kez çıkacak. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Yeşil-beyazlılar ligin ilk haftasında Ofspor ile 0-0 berabere kalırken, Pendikspor ise kendi sahasında ağırladığı Tokatspor’u 5-1 mağlup etti. İstanbul temsilcisi ligde ikinci sırada bulunuyor.

 

Öte yandan 2. ligin ikinci haftası birbirinden zorla maçlara sahne olacak. Tamamı bugün oynanacak olan Beyaz ve Kırmızı Grup’ta 2. hafta maçlarının programı ise şöyle: Beyaz Grup: 16.00 Diyarbakırspor-Turgutluspor (Diyarbakır Atatürk) 16.00 Gaziosmanpaşaspor-Bozüyükspor (İstanbul Gaziosmanpaşa) 16.00 Tokatspor-BUGSAŞ Spor (Tokat Gaziosmanpaşa) 16.00 Kocaelispor-İskenderun Demir Çelikspor (İsmetpaşa) 16.00 Balıkesirspor-Tepecikspor (Balıkesir Atatürk) 16.00 Konya Torku Şekerspor-Pendikspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) 16.00 Yeni Malatyaspor-Şanlıurfaspor (Malatya İnönü) 20.00 Altay-Çorumspor (Alsancak).

 

Kırmızı Grup: 16.00 Beypazarı Şekerspor-Ünyespor (Beypazarı) 16.00 Adıyamanspor-Altınordu (Adıyaman Atatürk) 16.00 Çankırıspor-Mardinspor (Çankırı Atatürk) 16.00 Sarıyer-Eyüpspor (Yusuf Ziya Öniş) 16.00 Denizli Belediyespor-Kızılcahamamspor (Doğan Seyfi Atlı) 16.00 1461 Trabzon-Alanyaspor (Ahmet Suat Özyazıcı) 19.30 Adana Demirspor-Bandırmaspor (Adana 5 Ocak) 20.00 Fethiyespor-Kırklarelispor (Fethiye).

 

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, bugün kendi saha ve seyircileri önünde önemli bir sınava çıkacaklarını söyledi. Tek hedeflerinin üç puan almak olduğunu ifade eden Altınay; “Ligin ilk haftasında aldığımız bir puanla zorlu maratona başladık. Bugün oynayacağımız Pendik maçını mutlaka kazanmak ve taraftarımızın önünde sevenlerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Pendik maçını da taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu. Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise maçta taraftarlarının desteğini yanlarında görmek istediklerini söyledi. Erence; “Evimizde kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bunun için taraftarlarımızın ve Şekerspor camiasının bize vereceği destek çok önemli. Pazar günü Pendik önünde vereceğimiz zorlu sınavda tüm sevenlerimiz yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile üç puanı hanemize yazdıracağımıza inanıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.