ŞEKER MAÇLARA BAŞLADI

ŞEKER MAÇLARA BAŞLADI

Torku Şekerspor yeni sezon hazırlıkları için gittiği Kocaeli Kartepede hazırlık maçları oynamaya başladı. Yeşil-beyazlı ekip kampta oyuncu da deniyor

Spor  Toto 2. Ligde mücadele eden Torku Şekerspor’da 2. kamp dönemi Kocaeli Kartepe’de devam ediyor. yeşil-beyazlı ekip bol bol hazırlık maçı oynamayı planladığı kampta  özel karşılaşmalar oynamaya başladı. Ancak Torku Şekerspor’un  Ankara Demirspor ile oynadığı özel maç hava muhalefeti nedeniyle yarıda kaldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay kampın güzel geçtiğini ve hazırlık maçları oynamaya başladıklarını ifade etti. Altınay: “ Kampımız olumlu bir havada verimli bir şekilde devam ediyor. Hazırlık maçları oynamaya başladık. Önceki akşam 3. lig takımlarından Ankara Demirspor ile bir hazırlık maçı oynadık.  İlk yarısını 2-1 önde tamamladığımız maçın 2. yarısında sis çöktü. Bu nedenle maçımız yarıda kaldı. Maçlarımız devam edecek.  Amatör bir kulüp Kozluk Belediye ile de bir maç oynamayı planlıyoruz. Daha çok hazırlık maçı oynayarak eksiklerimiz daha iyi görmek istiyoruz” diye konuştu. Kampta oyuncu denediklerini de ifade eden teknik adam Altınay Kuşadasıspor’dan Caner isimli bir oyuncu denediklerini ancak yeterli görmediklerini söyledi.
Torku Şekerspor bugünden itibaren çift idman yapmaya devam edecek.
LİG 10 EYLÜL’E ERTELENDİ
Spor Toto 2. Lig'de 2011-12 sezonu 10 Eylül 2011'de başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, daha önce 4 Eylül tarihinde başlayacağı açıklanan Spor Toto 2. Lig'de 2011-2012 sezonunun 10 Eylül'de başlamasına karar verildiği bildirildi.
Açıklamada, Spor Toto 3. Lig'de ise 2011-2012 sezonunun, daha önceden açıklandığı gibi 28 Ağustos 2011 tarihinde başlayacağı kaydedildi.  
ÖMER YALÇIN ALTAY’LA ANLAŞTI
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Altay, Konya Torku Şekerspor'dan Ömer Yalçın ile anlaşmaya vardı.Kulüpten yapılan açıklamada, 27 yaşındaki Ömer Yalçın ile her konuda anlaşmaya varıldığı, golcü oyuncuyla bugün sözleşme imzalanacağı bildirildi.Futbola Gaziantepspor'da başlayan ve daha sonra GASKİ Spor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor, Diyarbakırspor, Kayseri Erciyesspor formaları giyen Ömer Yalçın, geçen yıl Konya Torku Şekerspor'da mücadele etti.Golcü oyuncu, şu ana kadar Türkiye Kupası'nda ve profesyonel liglerde oynadığı 195 maçta 50 gol kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.