Şeker Ankara seferinde

Şeker Ankara seferinde

Konya Şekerspor, yardın deplasmanda karşı karşıya geleceği Bugsaşspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Bugün Ankaraya hareket edecek olan yeşil-beyazlıların tek hedefi evine 3 puanla dönmek

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden yeşil-beyazlı, temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 3. haftasında yarın Bugsaşspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde mağlup ettiği Pendik maçının ardından büyük moral bulan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını dün tamamladı. Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Şekerspor, öğleden sonra teknik adam Metin Altınay nezaretinde yaptığı taktik çalışma ile hazırlıklarına son noktayı koydu.
Şekerspor, bugün sabah saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında Ankara’ya gidecek. Ramada Plaza Otel’de konaklayacak olan Şekerspor, zorlu maç için kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı devam eden Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Tecrübeli futbolcu Koç, lig başlamadan önce sakatlanmış ve adalesinde yırtık tespit edilmişti. Koç geride kalan iki haftada forma şansı bulamadı.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e 3. hafta perdesi yarın açılacak. Her iki grupta da tamamı Pazar günü oynanacak olan 3. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: 15.00 Şanlıurfaspor-Balıkesirspor (Şanlıurfa GAP Arena) 15.00 Çorumspor-Yeni Malatyaspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) 15.00 Turgutluspor-Gaziosmanpaşaspor (Turgutlu 7 Eylül) 15.00 Pendikspor-Ofspor (Pendik) 15.00 Bozüyükspor-Tokatspor (Bozüyük) 15.00 Tepecikspor-Diyarbakırspor (Tepecik Belediye) 15.00 İskenderun Demir Çelikspor-Altay (İskenderun 5 Temmuz) 15.00 BUGSAŞ Spor-Konya Torku Şekerspor (Yenikent ASAŞ)
Kırmızı Grup: 15.00 Kırklarelispor-Beypazarı Şekerspor (Kırklareli Atatürk) 15.00 Alanyaspor-Fethiyespor (Alanya Oba) 15.00 Mardinspor-Adıyamanspor (Mardin 21 Kasım) 15.00 Altınordu-Körfezspor (Buca) 15.00 Bandırmaspor-Çankırıspor (İnegöl) 15.00 Eyüpspor-Adana Demirspor (Gaziosmanpaşa - Seyircisiz) 15.00 Ünyespor-Denizli Belediyespor (Ünye) 15.00 Kızılcahamamspor-Sarıyer (Kızılcahamam)
Konya Torku Şekerspor Teknik Direkötürü Metin Altınay, Bugsaş maçına hazır olduklarını söyledi. Tek hedeflerinin evlerine galibiyetle dönmek olduğunu ifade eden Altınay; “İlk iki haftada istediğimiz sonuçları ve puanları aldık. İyi bir ekibiz ve tek hedefimiz Ankara deplasmanından istediğimizi alarak dönmek. Yüzde 80’i yeni transferlerden oluşan bir takım ile sezona başladık ancak uyum sorununu kısa sürede atlattık. Grupta 7-8 takım şampiyonluğa oynuyor. Bu yıl grubumuzda çok zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz. Grubumuzda 7-8 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Ancak takımımızın mücadele azmi bizim için umut verici. İyi futbol oynuyoruz. İlk haftalarda bizim için önemli olan biraz da skor. İki hafta sonunda 4 puan toplamak sevindirici. Gelecek günler için umutluyuz” dedi.
MERHABA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.