Şampiyona Eşginden altın ödülü

Şampiyona Eşginden altın ödülü

İllerarası Tekvando Şampiyonası, 23-24 Temmuz 2011 tarihlerinde Akşehirde yapıldı.

İllerarası Tekvando Şampiyonası, 23-24 Temmuz 2011 tarihlerinde Akşehir’de yapıldı. Şampiyonada Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Tekvando takımı, takım halinde birinci olurken, Yıldız Erkekler kategorisinde 57 kiloda yarışan Özel İdare Sporlu Seyit Ahmet Kuzgun, Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyon Takım, Tekvando Antrenörü Mehmet Güçlü ile birlikte İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin’i ziyaret etti. Takımın ve Türkiye Şampiyonu olan Seyit Ahmet Kuzgun’un başarısıyla gurur duyduklarını dile getiren Eşgin, “Seyit Ahmet, başarılı bir sporcudur. Kendisine derece almak yakışıyor. Onun başarısı hem bizi, hem ailesini, hem de arkadaşlarını memnun etti. Kuzgun’a ve onu yetiştiren Antrenörü Mehmet Güçlü’ye teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” dedi. Eşgin, Türkiye Şampiyonu Kuzgun ve Antrenörü Mehmet Güçlü’yü altınla ödüllendirdi.

Zorlu rakiplerini geçerek, ilk ciddi müsabakasında altın madalya alan Seyit Ahmet Kuzgun’un altyapıdan gelen arkadaşlarına örnek olduğunu dile getiren Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Mehmet Güçlü, “İnşallah ileriki yıllarda hedefi olan Avrupa şampiyonalarında Türkiye adına mücadele eder, milli takımımız adına madalyalar alır ve Türk Bayrağımızı göklere çıkararak, İstiklal Marşımızı okutmayı başarır. Bundan sonraki yapacağı maçlarda kendisine güveniyorum. En kısa zamanda hedefimiz olan Avrupa’ya gitmeyi istiyorum. Kulübümüz İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla Başkanımız Hüseyin Eşgin’in destekleriyle başarımız her geçen gün artıyor. Kendisine de teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

İl Özel İdaresi Tekvando Takımı, Akşehir İllerarası Tekvando Şampiyonası’nda Seyit Ahmet Kuzgun’un birinciliğinin yanı sıra üç tane de üçüncülük elde etti. Takımın başarılı sporcularından Abdullah Yayla 57 kiloda minikler kategorisinde, Fatih Küçükboyacı 49 kiloda Yıldızlarda, Muhammed Bera Kuzgun ise 65 kiloda Yıldızlar artı kategorisinde üçüncü oldu. Bir birincilik, 3 üçüncülük alan Konya İl Özel İdaresi Tekvando Takımı, takım halinde şampiyon oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.