Şampiyon Başkent Hastanesi oldu

Şampiyon Başkent Hastanesi oldu

Karatay Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 10. su düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi ile finalde karşı karşıya gelen Başkent Üniversitesi Hastanesi turnuva sonunda birinciliği elde ederken, Aslanlı Kışla Spor Tesisleri Çim Sahasında düzenlenen tören ile ilk dörde giren ve en centilmen takıma kupaları verildi.

Karatay Belediyesi’nin Resmi Kurumlarda çalışan personel arasındaki dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlediği Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası’nın onuncusu Aslanlı Kışla Çim Sahada oynanan final  maçı ile sona erdi. 11 Mayıs’ta start alan turnuvada 7 grupta 36 takım mücadele etti. Oldukça çekişmeli ve centilmence oynanan karşılaşmalar sonunda Başkent Üniversitesi Hastanesi ile Büyükşehir Belediyesi finalde karşı karşıya geldi. 2-0’lık skorla Büyükşehir Belediyesine üstünlük sağlayan Başkent Üniversitesi Hastanesi 10. Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvasını şampiyon olarak tamamladı. Final maçı öncesinde Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü üçüncülük ve dördüncülük için karşı karşıya gelirken, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncü, Karatay Belediyesi ise dördüncülüğü elde etti.

Final maçlarının ardından ödül törenine geçildi. Törene Vali Yardımcısı ve Karatay Kaymakam Vekili Erdoğan Ülker, Cezaevi İnfaz Savcısı Ömer Tuncay İpek, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İsa Küçükkerniç, STK Üyeleri, yöneticiler, Belediye Meclis Üyeleri resmi kurumların yöneticileri  ile çok sayıda davetli katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, resmi kurumalarda yoğun stres altında çalışan personelin spor yapmalarını teşvik etmek ve personelin kendi aralarındaki dayanışma ve kaynaşmasını artırmak amacıyla düzenledikleri bahar futbol turnuvasında centilmence mücadele eden tüm takım ve yöneticilerini tebrik etti. Konuşmaların ardından 10. Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvasında dereceye girenlere kupaları ve çeşitli hediyeler verildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.