Peter Sparta Pragda

Peter Sparta Pragda

Kızılcahamamda yapılan 2. dönem kampının ardından izin kullanan Konyaspor, önümüzdeki Salı günü toplanacak. Yeşil-beyazlıların başarılı futbolcusu Peter Grajciar Sparta Praga transfer oldu

Konyaspor’da 5 günlük izin sürüyor. Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 2. dönem kampının ardından verilen izin 2 Ağustos Salı günü sona erecek. Peter Grajciar Sparta Prag’a verildi. 3. dönem hazırlık kampı ise, Isparta Davras’da yapılacak. Kızılcahamam kampını, lig başlama tarihinin kaydırılması nedeniyle 4 gün erken tamamlayan Kartallar, dinleniyor. Isparta Davras ve Kızılcahamam kamplarında kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan ve Kızılcahamam’da taktik antrenmanlarını da birlikte sürdüren yeşil-beyazlılar, yaptıkları 3 hazırlık maçında da genelde iyi bir görüntü verdiler.
Konyaspor’da, 5 günlük izin 2 Ağustos Salı günü sona erecek ve futbolcular aynı gün saat 17.00’de Tatlıcak tesislerinde toplanacaklar. İlk antrenman ise saat 18.00’de M. Tevfik lav tesislerinde gerçekleştirilecek. Yaklaşık 10 günlük antrenmanın ardından takım 4. dönem hazırlıkları için yine Isparta Davras’da kampa girecek.
Konyaspor’un başarılı futbolcusu Peter Grajciar Sparta Prag’a transfer oldu. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle. “Kulübümüz, yabancı oyuncu kontenjanı da göz önüne alınarak yapılan planlama neticesinde Slovak oyuncu Peter Grajciar’ın transferi konusunda Çek Cumhuriyeti 1. Lig Takımlarından Sparta Prag ile her konuda anlaşmaya vardı. Oyuncumuza Konyaspor’a bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz.” Peter’in transferi karşılığında ne kadar para alındığı konusunda ise bir açıklama yapılmadı.
PETER: KONYASPOR’A İNANIYORUM
Sparta Prag kulübüne transfer olan Peter Grajciar, yaşanan sıkıntılar ve şanssızlıklar nedeniyle küme düşme üzüntüsünü yaşayan Konyaspor’un başarılı olarak yeniden Süper Lig’e yükseleceğine inandığını belirtirken, Konya’da ve kulüpte bulunduğu süre içerisinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Konyaspor’dan Çek Cumhuriyeti 1.Lig takımlarından Sparta Prag’a transfer olan ve yeni kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzalayan Slovak oyuncu Peter Grajciar, kulübe ve taraftarlara veda etti. Konyaspor’un iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen yaşanan şanssızlıklar ve sıkıntılardan dolayı hak etmediği bir şekilde küme düştüğünü ifade eden Peter Grajciar, “Konya’da ve Konyaspor’da bulunduğum süre içerisinde gerçekten ailemle birlikte olmuşum gibi hissettim. Herkesin tutumu ve davranışları çok iyiydi. Ancak istemediğimiz bir sonuçla karşılaştık ve küme düştük. Şimdi yeni bir lig ve yeni hedefler peşinde koşacak bir takım var. Ben buradan ayrılıyorum ve tüm iyi dileklerim Konyaspor ve oyuncu arkadaşlarımla birlikte. Umarım başarılı bir sezon geçirirler ve yeniden hak ettikleri yer alan Süper Lig’e yükselirler” derken, kendisine Konyaspor’da bulunduğu sürede destek veren herkese teşekkür etti.
KAMP KADROSU 26’A DÜŞTÜ
Yeşil-beyazlılar da Konya’daki 3. dönem ve Isparta Davras’daki 4. dönem hazırlıkları, U19 Milli takımdan dönen Ali Dere ile birlikte Gökhan Emreciksin ve Erdinç’in de katılmasıyla 26 kişilik kadro ile sürdürülecek. Ligin durumuna göre, kadroda bulunan yabancı futbolculardan bir veya iki’sinin daha süper lig takımlarına kiralanabileceği öğrenildi. Ancak, bu konudaki karar süper ligin şekillenmesinin ardından verilecek.
Konyaspor basın sözcüsü İlker Özkan, gerek Davras ve gerekse Kızılcahamam kamplarının çok iyi geçtiğini belirtti ve takım olma yolunda önemli yol kat ettiklerini söyledi. Özkan, Peter’i, yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle Sparta Prag’a vermek zorunda kaldıklarını, bu transferde Konyaspor’un menfaatlerini ön plana çıkardıklarını belirtti. Konyaspor basın sözcüsü İlker Özkan, çalışmalarının izinin ardından Konya’da başlayacağını ve daha sonra takımı Davras’da kampa alacaklarını dile getirdi ve gerek Konya ve gerekse Davras’da yapılacak çalışmalar boyunca özele maçlara da ağırlık vereceklerini sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.