Pedallar Trabzon yolcusu

Pedallar Trabzon yolcusu

Konyalı pedallar Mevlana turundan sonra bu kez de Trabzonda gençler ve büyükler yol yarışında dönecek.

Konya İl Özel İdaresinin maddi destekleriyle düzenlenen yarışa 5’i Konya’dan ve 11’i yabancı olmak üzere, 16 takım katıldı. 5’i kriteryum olmak üzere 6 etaptan oluşan 279 kilometrelik yarışta Konya’dan Bekir Baki Akırşyan genel klasmanda 4. olurken, genel klasmanda ise Özel İdarespor ikinci ve Şekerspor ise 3. sırada yer aldı. Yarış sonunda 10 bin dolar para ve çok sayıda altın ödül olarak verildi. Mevlana Turunu değerlendiren Bisiklet İl temsilcisi Tevfik Erdoğdu, başarılı bir organizeyi daha geride bıraktıklarını söyledi.
İl Özel İdaresi’ne verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Erdoğdu, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Turu hiç bir yerden destek almadan, İl Özel İdare’sinin sponsorluğunda gerçekleştirdik. Temiz biri yarış oldu. katalım çok iyiydi. Önümüzdeki yıllarda daha çok katılımla gerçekleştirmek için çalışmalara şimdiden başlayacağız. Tur organizesine yeni biri şekil vermek istiyoruz. Konya olarak bunu da başaracağız.”
Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan büyük ve gençler bisiklet yol yarışları ise Trabzon'da yapılacak Bugün başlaması gereken yarışlar Milli takımın Yurt dışında bulunması nedeniyle bir gün kaydırıldı. Büyükler ve Gençler Türkiye Yol Şampiyonası Çarşamba ve Perşembe günleri koşulacak. Yarışlara, Konya’dan Selçuklu Belediyespor, Şekerspor ve Özel İdarespor takımları katılacak. Takımlarımız dün akşam Trabzon’a gittiler. Konyalı bisikletçilerin hedefi, Trabzon’da yapılacak olan yol yarışlarında hem gençlerde hem de büyüklerde başarıya imza atmak olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.