Para krizi sürüyor

Para krizi sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamamda sürdüren Konyasporda ekonomik kriz her geçen gün büyüyor

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Konyaspor’da ekonomik kriz her geçen gün büyüyor. Bazı futbolcuların bunu sorun yaptığı ve valizlerini hazırladıkları kulaktan kulağa yayılıyor

 

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Kızılcahamam’da sürdüren Konyaspor’da, antrenman ve maç trafiği yoğun bir şekilde devam ediyor. Isparta Davras’ta yapılan birinci etap kampından sonra, ikinci etap kampına Kızılcahamam’da devam eden yeşil-beyazlılar, antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları ile lige hazırlanıyorlar. Konyaspor, Kızılcahamam kampında hazırlıklarına dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Hafif sakatlıkları bulunan Erdinç Yavuz ve Peter Grajciar'ın takımdan ayrı çalıştığı antrenman ısınma hareketleri ve 3 grupta oynanan dar alanda pas çalışması ile başladı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman taktik çalışma ve açma-germe hareketleri ile tamamlandı. Yoğun geçen çalışmaların yanında hazırlık maçları da yapan yeşil-beyazlılar, dün de Bucaspor ile karşı karşıya geldiler.  Kızılcahamam’daki çalışmalarını hazırlık maçları ile sürdürecek olan yeşil-beyazlılar, Çarşamba günü Azerbaycan 1.Lig'inden Azal ile karşılaşacaklar. Kartal, Kızılcahamam’daki son hazırlık maçını ise 30 Temmuz Cumartesi günü Adanaspor ile oynayacak.

EKONOMİK KRİZ ÇÖZÜLEMİYOR

Bir taraftan UEFA ile uğraşan, bir taraftan ekonomik sıkıntıları aşmanın çabasını gösteren Konyaspor yönetiminin eli ayağı bağlanmış durumda. Yardım kampanyasından beklenen sonucu alamayarak, büyük bir hayal kırıklığı yaşayan yönetim, acil ödemeler için de iyice köşeye sıkışmış durumda. UEFA’nın koyduğu yasak nedeniyle transfer yapamayan Konyaspor’da, mevcut oyunculara ödeme yapılmaması da sorun olmaya başladı. Yeşil-beyazlı ekibin Kızılcahamam kampında bazı futbolcuların bu konuda büyük bir rahatsızlık içinde olduğu ve kampı terk etme hazırlığında oldukları, bazı oyuncuların ise valizlerini hazırladıkları sızan bilgiler arasında. Konyasporlu yöneticilerin de, bu konuda bilgi sahip oldukları, dolayısıyla da bu sorunları çözmek için para arayışlarını sürdürdükleri öğrenildi.

ÖZDEMİR: LİGE HAZIR GİRECEĞİZ

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, Davras kampından sonra Kızılcahamam ikinci etap çalışmalarından da son derece memnun olduğunu, futbolcuların sıcaklara rağmen özverili bir şekilde çalışmalara devam ettiğini belirterek, “Sezon başı hazırlık kampları her takım gibi bizim için de son derece önemli. Dolayısıyla bu hazırlıklarda biraz sıkıntı çekeceğiz, ama ligde rahat edeceğiz” dedi.

Kızılcahamam kampında normal antrenmanların yanında hazırlık maçları ile de lige hazırlandıklarını söyleyen Osman Özdemir, “Futbolcuların özverili çalışmaları benim da çalışma şevkimi ve heyecanımı artırıyor. Bu çalışmaların meyvesini ligde toparlayacağız. Biz iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum.  Dolayısıyla bu iyi takımın ligde de iyi iş çıkaracağını umuyorum. Tecrübeli futbolcularla, genç futbolcuları kaynaştırmak hiçte zaman almadı ve herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Bunun da anlamı şu; Biz takımız. Hem de iyi bir takımız. Buradan Konyalı futbolseverlere seslenmek istiyorum. Bu takıma sahip çıksınlar, bu takım başaracaktır. Ben inanıyorum, Konyalılar da bu takıma inansın” diyerek yeşil-beyazlı ekibin ligde başarılı olacağı mesajını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.