Özel İdare MevlanaTuru’nda ikinci oldu

Özel İdare MevlanaTuru’nda ikinci oldu

Konya bisiklet turu sona erdi. Buyıl 15. kez gerçekleştirilen, gençler Konya Mevlana Bisiklet turunda; Konyadan Özel İdarespor, Medaş, Selçuklu Belediyespor, Şekerspor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile birlikte Yurt dışından ise 3ü Bulgaristan olmak üz

Yarış; 5’i kriteryum ve 1’i yol yarışı olmak üzere 6 etap olarak koşuldu ve genç bisikletçiler toplam 279 kilometre pedal bastı. Konya Özel İdareszpor, genel takım sıralamasında ikinci oldu. Yapılan yarışlar sonunda Bera otelde düzenlenen törenle sporcular kupa ve para ile ödüllendirildiler.
Uluslar arası Konya Mevlana bisiklet turunda son etap, dün Beyşehir yolunda koşuldu. Kızılören dönüşlü olarak gerçekleştirilen 78 kilometrelik etapta ilk üç sırayı yine Kazak bisikletçiler elde etti.  Konya Özel İdarespor’dan Bekir Baki Akırşan dördüncü sırada yer alabildi. Dünkü yarışta Birinciliği Kazakistan’dan Arman Kamyshev, ikinciliği Danııl Fomınykh, üçüncülüğü ise Kuanysh Kylybayev elde etti. Genel ferdi klasman şöyle oluştu. 1-Arman Kamyhev, 2- Danııl Fomınykh, 3- Kuanysh Kylybayev, 4- Bekir baki Akırşan. Takım klasmanı sıralaması: 1- Kazakistan Natıonal Team, 2- Konya Özel İdarespor, 3- Cyclıng Club Bourgas Bulgarıa, 4- Syrıa Natıonal Team.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.