Özdemir: Önemli bir maç

Özdemir: Önemli bir maç

Konyaspor, Erciyesspor hazırlıklarını bugün tamamlıyor

Konyaspor, Erciyesspor hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Kayseri yolculuğuna yarın çıkacak olan yeşil-beyazlıların tek hedefi evine alacağı galibiyetle dönmek. Teknik adam Özdemir, zorlu maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi

 

 

Konyaspor’da, Erciyesspor ile Kayseri deplasmanında oynanacak 2. hafta maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Osman Özdemir, “Erciyes ile önemli biri maça çıkacağız” dedi. Kartalların, önceki akşam teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve çıkış koşularıyla devam etti. Oyuncularımız daha sonra tam sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar’da izledi. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

 

Kartallar, dün ise akşam saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaptılar. Bugün de çalışacak olan yeşil-beyazlılar Kayseri’ye Cumartesi günü gidecekler ve Altınsaray otelde konaklayacaklar. Konyaspor’da, Erciyes maçının planları puan üzerine yapılıyor. Cumartesi günkü antrenman programı ise bugün belli olacak. Çalışma ya burada gerçekleştirilecek, ya da takım sabah hareket edecek ve antrenman Kayseri’de yapılacak.

 

ÖZDEMİR: ZOR MAÇA ÇIKACAĞIZ

 

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, ilk deplasman maçlarında karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor karşısında Kasımpaşa mücadelesindeki takım bu direncini, yardımlaşmasını, takım savunmasını iyi yaptıkları sürece deplasmanlardan istedikleri sonuçla döneceklerini ve buna da inançlarının tam olduğunu söyledi. Kasımpaşa maçını değerlendiren teknik direktör Özdemir, koluyla ilgili şunları söyledi. “Özellikle kendi seyircimiz önünde oynadığımız sezonun ilk maçında hem iyi bir futbol sergilemek hem de iyi bir sonuç almak istiyorduk. 90 dakikada nelerle karşılaşacağımızı bilemediğimiz için futbol gerçekten enteresan bir oyun. O anlık gelişen olaylar maalesef bir takım krizlere sebep olabiliyor. Kasımpaşa maçında da bunu yaşadık. İlk yarıda kafa kafaya giden bir oyun ve belki de zaman zamana rakibe üstünlük sağladığımız dönemler oldu. Düşündüğümüz gibi gitti. Birkaç pozisyona girmemize rağmen maalesef bunları değerlendiremedik.

 

Oyuncularımıza her zaman gereksiz kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Oyun içerisinde bunlar unutuluyor. İkinci yarının hemen başında Hakan’ın gördüğü kırmızı kart oyunda dengeleri değiştirdi. Ama orada 10 kişi kalmasına rağmen Konyaspor takımının mücadele gücünü ön plana çıkarttığını, yardımlaşmayı daha fazla yaptığını, takım savunmasında daha fazla dirençli olduğunu gördük. Bu bizi memnun eden taraftı. Belki eksik kalmasaydık sonucu değiştirebilirdik. Ama bu sadece bir istek. Olmaya da bilirdi. Eksik kaldığımızda mağlup duruma da düşebilirdik. Ama gerçekten oyuncularım iyi mücadele verdiler. Kendilerini bunun için kutluyorum. İlk kez bir deplasman maçına çıkacağız. Orada ne yapacağımız insanların kafasında bir soru işareti olabilir. Ama takım bu direncini, yardımlaşmasını, takım savunmasını iyi yaptığı sürece istediğimiz sonuçla deplasmandan dönebiliriz.”

 

Ligin 2. haftasında deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçını da değerlendiren Özdemir, Erciyes’in ilk hafta deplasmanda Bucaspor ile berabere kaldığını hatırlattı maçla ilgili olarak şunları söyledi: ”O maçı izledim. Mücadele yönü fazla olan iyi bir karşılaşma oldu. Bank Asya 1. Lig’de hiçbir takımı küçümseyemezsiniz, hafife alamazsınız. Böyle yaparsanız bu yapanlara pahalıya mal olabilir. Erciyes ile önemli ve ciddi bir maç oynayacağız. Kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracağız.”

 

2. HAFTA PERDESİ AÇILIYOR

 

Bank Asya 1. Lig’de 2. haftanın ilk maçında Adanaspor ile Çaykur Rizespor bugün Adana’da karşı karşıya gelecek. Adana 5 Ocak Stadı’ndaki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. 1. Lig’de 2. haftanın maç programı şöyle: Bugün: 20.30 Adanaspor-Çaykur Rizespor (Adana 5 Ocak) Yarın: 15.30 Akhisar Belediyespor-Giresunspor (Akhisar Belediye) 18.00 Elazığspor-Denizlispor (Elazığ Atatürk) 20.30 Göztepe-Karşıyaka (İzmir Atatürk) 18 Eylül Pazar: 15.30 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Bucaspor (Tavşanlı Ada) 15.30 Boluspor-Sakaryaspor (Bolu Atatürk) 18.30 Kayseri Erciyespor-Konyaspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has) 20.30 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-İstanbul Güngörenspor (Kamil Ocak) 19 Eylül Pazartesi: 20.30 Kasımpaşa-Kartalspor (Recep Tayyip Erdoğan).

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.