Osman Seçgin: Büyük Birlik Partisi Sadece Bir Parti Değildir! 

Osman Seçgin: Büyük Birlik Partisi Sadece Bir Parti Değildir! 

Siyasi Partilerin Konya’daki İl Başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin 

Büyük Birlik Partisi Sadece Bir Parti Değildir! 

 

Bize bir kez daha siz değerli okurları ile buluşma imkanı veren Merhaba gazetesi yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. 

 

Cumhuriyetimizin 98. yılını kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu vesile ile tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. 

 

Kurulduğu günden bu yana birlikte yaşayabilen insanların değerlerini önceleyen ve bu değerleri sahiplenerek yoluna devam eden Büyük Birlik Partisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sigortasıdır.

 

Bunun en bariz göstergesi ise;

Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatından sonra O’nun için söylenmiş bir sözdür.

Meclis sigortasını kaybetti…

 

Büyük Birlik Partisi kurucu liderinin şehit edilmesi ile kapanacak ve kadroları dağılacak diye bekleyenlere rağmen siyasi hayatına devam etti ve devam edecektir inşaallah. 

 

Temeli helal olan Büyük Birlik hareketi; dünden daha güçlü olarak, kuruluşunda tüm insanlığı davet ettiği “Milli Mutabakat Çağrısı” doğrultusunda yoluna devam ediyor. 

 

Anadolu insanının gözünde tertemiz bir sayfa olarak duran Büyük Birlik Partisi, bugün ülkenin doğusundan batısına kadar her bölgede varlığını sürdürürken duruma göre siyaset yapmadan yoluna devam ediyor.

 

Genel başkanımız Mustafa Destici, Anadolu insanı ile sokakta karşılaştığı zaman doğuda Kürdistan diyecek insanlara bu cüreti vermeden, batıda ise marjinallere prim tanımadan siyaset yaparken bunu açıkça ortaya koyuyor.

 

Büyük Birlik hareketinin lideri ve kurucu genel başkanı, Anadolu’nun musalla taşına şehitçe konulan Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bıraktığı ve kendi elleri ile dokuduğu kilimde açıkça görüyoruz ki;

Kardeşlik üzerine yürüttüğümüz siyasi duruş gün geçtikçe dalga dalga büyüyor.

 

Hiç bir seçimde devlet parası kullanmayan ve kullananlara da;

“gelin bu paraları zorda olan vatandaşımıza dağıtalım!” diyerek siyasetin emek emek nasıl yapıldığını gösteriyor.

 

Bu gün Türkiye’de siyaset yapan 

her parti ile ilişkiler kurabilen ama bölücülerin yönettiği gün, meclisin oturumuna bile katılmayan  Genel Başkanımız Mustafa Destici şunu da ortaya koyuyor;

Biz bu devleti başına çatı etmişler, bu ülkenin geleceğine fayda sağlamak için her masada oturup fikir alış verişi yaparız.

Ama devlete kastı olana verilecek bir selamımız dahi olmaz!

 

Ülkenin genelinde estirdiği bu hava, devletinin ve milletinin tarafında yer aldığını gösteren bu duruş, kamuoyunda takdir toplayarak daha büyük teveccühlere kapı aralıyor.

 

Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözünde dediği gibi;

“Siz güneş batıdan mı doğar doğudan mı bunu bırakın, bu Allah’ın işi. Biz üzerimize düşeni yapalım.” şuuru ile devlet ve millet için yapılacakları yapıp hesapsız kitapsız vazifesine odaklanmış insanların yolu olmayı sürdürüyor.

 

Dediğim gibi Büyük Birlik Partisi, bir parti olmaktan öte bu toprakların devamlılığına katkı sağlamak için ortaya çıkmış bir fikir harekatıdır.

 

Tarim için ürettiği politikalardan tutun

Ekonomi için ortaya koyduğu çözüm önerilerine kadar.

Eğitim ile alakalı söylemlerinden sağlık alanındaki projelerine kadar.

Teknolojik gelişmelere verdiği destekten,

Sosyal sorumluluk projelerine kadar.

Hepsi bu toprakların ihyası için uğraşılmış birer emeğin neticesidir.

 

Devletin imkanlarından faydalanmak için iktidar arayan bir parti değil

Devletin imkanlarını vatandaşına daha çok aktarmak için ortaya çıkmış bir siyasi fikir hareketidir. 

Büyük Birlik Partisi; merkezinde insan olan, milleti esas, devleti ebed müddet kabul eden anlayışını sürdürerek siyaset yapmaya devam ediyor.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek, yeniden 

Türk-İslam medeniyetinin ihya ve inşasını gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. 

 

Vel hasıl Büyük Birlik Partisi Türkiye’dir.

Türkiye’nin ilelebet mevcudiyetini koruması adına can verebileceklerin durduğu yerdir.

Önceki gün hayatını kaybeden kurucular kurulu üyelerimizde Erol DOK’a Rabb’imden rahmet diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun inşaallah. 

Selam ve dualarla…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.