Ortak Kart Çıkardılar; İlk Promosyonları Yüzde 5'lik Yakıt Hediyesi

Ortak Kart Çıkardılar; İlk Promosyonları Yüzde 5'lik Yakıt Hediyesi

Akaryakıt sektörünün önemli isimlerinden BP ile otomotiv sektörünün önde gelen oyuncularından Toyota, işbirliğine giderek müşterilerinin yakıttan yedek parçaya bazı harcamalarında avantajlı fiyatlar sunuyor.

Akaryakıt sektörünün önemli isimlerinden BP ile otomotiv sektörünün önde gelen oyuncularından Toyota, işbirliğine giderek müşterilerinin yakıttan yedek parçaya bazı harcamalarında avantajlı fiyatlar sunuyor. İşbirliği çerçevesinde çıkarılan Forever Kart ile Toyota sahipleri, BP istasyonlarından akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde yüzde 2’den yüzde 5’e varan hediye yakıt puanı elde ediyor. Ayrıca puan tutarına göre mekanik yedek parça ve işçilikte yüzde 20 ile yüzde 30’u bulan indirimler uygulanıyor.

BP ve Toyota’nın ortak ürünü Forever Kart’ın indirim imkanları, hediyeleri basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantıya BP Türkiye Akaryakıt Müdürü Richard Harding ve Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt katıldı. BP ve Toyota’nın dünyada önemli uygulamaları bulunduğunu belirten Richard Harding, toplantıda yaptığı konuşmada Forever Kart’ın da bunlardan biri olduğuna işaret etti. Harding, “İki kurumun anlayışı tüketiciye değer ve kalifiye ürün sunmak. İşte onun için bir aradayız.” dedi. Ar-Ge alanında ortak faaliyetlerine Forever Kart’ı da eklediklerini anlatan Harding, “Malum, Türkiye’de yakıt hayli pahalı. Biz, bu nedenle yeni bir uygulamayı devreye alıyor ve indirimlere gidiyoruz. Toyota müşterilerine uygun fiyattan ürün sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Toyota Türkiye üst yöneticisi Ali Haydar Bozkurt da Forever Kart kullanıcılarının sayısının arttığını vurguladı. Şu aşamada karttan 32 bin Toyota taşıtının faydalandığını bildiren Bozkurt, hedefin yüzde 20’ye yakınının yakalandığını duyurdu. Toyota Türkiye CEO'su, kullanıcı sayısının sene sonunda 200 bin, 2014’te 400 bin olacağını ileri sürdü. Forever Kart’ın filolar için de önemli olduğuna temas eden Bozkurt, ürünün yararlarını şöyle açıkladı:

“Kim olursa olsun, ne olursa olsun kart kullanıcıları Toyota Plaza alanlarında yapılan servis harcamaları karşılığında puan alıyor. Tabii Forever müşterilerinin puanları eksilmiyor aksine devamlı artıyor. Kart ile mekanik yedek parçada yüzde 20’ye, işçilik indiriminde ise yüzde 30’a varan indirimlerin yanı sıra Toyota ve BP güçbirliği ile kampanyaya dahil olan BP istasyonlarından yapılan her akaryakıt ve otogaz alımında yüzde 5’e varan hediye yakıt elde ediliyor.”
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.