Ömer Ali yuvada kaldı

Ömer Ali yuvada kaldı

Sezona şampiyonluk hesapları yaparak başlayan Şekersporda hazırlıklar aralıksız devam ediyor

Sezona şampiyonluk hesapları yaparak başlayan Şekerspor’da hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Ömer Ali Şahiner’e talip olan Antalyaspor’un Şekersporlu yöneticilerle anlaşamamasının ardından başarılı futbolcu yuvada kaldı

 

 

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, 11 Eylül Pazar günü oynanacak olan Ofspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Transfer sezonunun en gözde takımlarından biri haline gelen Şekerspor’un başarılı futbolcularından Ömer Ali Şahiner’e geçtiğimiz günlerde Antalyaspor talip oldu. Birçok futbolcusu transfer sezonunun başlaması ile birlikte Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligi’ne gönderen yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz akşam Antalyasporlu yöneticilerle pazarlık masasına oturdu.

 

Her iki takım yöneticilerinin yaptığı transfer görüşmelerinden sonuç alınmadı ve genç futbolcu Ömer Ali Şahiner yuvada kaldı.1992 doğumlu oyuncu 2004 yılında Konya’nın amatör gençlik kulüpleri arasında yer alan Karabağ Gençlerbirliği’nde futbola başladı. Yeteneği kısa sürede fark edilen Ömer Ali Şahiner 2007 yılında Torku Şekerspor alt yapısın transfer oldu.  2008 yılında ise yeşil-beyazlı kulüpte profesyonelliğe ilk adımını attı. Kısa süre içerisinde ise A takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına girdi. 2010-2011 sezonunda toplam 32 maçta forma giyen genç oyuncu bu karşılaşmalarda ligde 6 kupada 1 golün altına imzasını attı. Ömer Ali Şahiner 32 maçta 4 sarı bir de kırmızı kart gördü.

 

Öte yandan Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Konya Torku Şekerspor’da Ofspor maçı için geri sayım başladı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk maçını deplasmanda Trabzon temsilcisi ile oynayacak. Önemli bir eksiği bulunmayan yeşil-beyazlıların tek hedefi ilk maçta galibiyet alarak evine mutlu dönmek. Taraftarı ile ligin 2. haftasında evinde bulaşacak olan Şekerspor bu karşılaşmada Pendikspor’u konuk edecek. Şekerspor’un fikstürü ligdeki durumunun 1 hafta önceden belirlenmesine neden olacak. İlk devrenin son haftasını bay geçecek olan yeşil-beyazlı ekip. Sezonun son haftasını bay geçecek.11 Eylül tarihinde başlayacak sezonun ilk hafta programı şöyle: Ofspor-Torku Şekerspor, Pendikspor-Tokatspor, Bugsaş Spor-Gaziosmanpaşa, Bozüyükspor–Diyarbakırspor, Turgutluspor-Balıkesirspor, Tepecikspor-Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor–Altay, Çorumspor–Kocaelispor.

 

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. İlk maçlarını deplasmanda kazanarak lige moralli girmek istediklerinin altını çizen Altınay; “Lig hazırlıklarını oldukça verimli geçirdik. Yeni bir yapılanma içine girerek bir çok oyuncumuz ile yolları ayırdık ve yeni transferler yaptık. Takımda eski ve yeni futbolcuların kaynaşma ve uyum sürecini büyük ölçüde atlattığımızı düşünüyorum. Bir takım eksiklerimiz var ancak bunları da en kısa sürede gidereceğiz. Yaptığımız hazırlık maçları neticesinde takımın durumundan ve ortaya koyduğu mücadeleden oldukça memnunum. Kazanma hırsı ile oldukça güzel maçlar çıkarttık. Bunu lige yansıtarak her geçen gün daha iyi olmak istiyoruz. Takımın içinde özellikle Akın ve Murat gibi ağabey konumundaki futbolcularımın gençlere örnek olmak adına sergiledikleri arzulu futbol sevindirici bir durum. Lige iyi başlamak adına Ofspor maçını kazanmak istiyoruz. Lige iyi başlayarak moral bulmak istiyoruz. Taraftarımızla ligin 2. maçında bulaşacağız. Bu maçta taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.