Ömer Ali Şahiner: Yeni bir takım olduk

Ömer Ali Şahiner: Yeni bir takım olduk

Konya Torku Şekersporun milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner yeni sezona yepyeni bir Şekerspor olarak gireceklerini ve hedefe ulaşmak istediklerini söyledi

Konya Torku Şekersporun milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner yeni sezona yepyeni bir Şekerspor olarak gireceklerini ve hedefe ulaşmak istediklerini söyledi. Konya Torku Şekerspor’un altyapısından yetişen milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner Kartepe kampının çok olumlu bir havada geçtiğini ver ortamın mükemmel olduğunu söyledi. Şahiner yapılan transferlerle yepyeni bir çehre kazandıklarını yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Ömer Ali Şahiner, “ Kocaeli Kartepe  kampı sorunsuz devam ediyor. Ortam ve arkadaşlık güzel. Yapılan transferlerle yepyeni bir takım olduk. yeni arkadaşlarımız ve ağabeylerimizle yeni sezonda Torku Şekerspor’un başarısı için ter dökeceğiz. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Hazırlık maçları oynamaya başladık. Sezon başlayana kadar eksiklerimizi tamamlayarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

GENÇ SABRİ 3 YIL UZATTI

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Torku Şekerspor’da 2011-2012 sezonunun hazırlıkları Kartepe’de devam ediyor. Ağustos ayının başından itibaren Kocaeli Kartepe’de hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı ekip kullandığı 3 günlük iznin ardından Kartepe’de 2. etap çalışmalarına başladı. Yapılan ilk etap kampında yaklaşık 30 futbolcu ile çalışan yeşil beyazlı ekipte teknik ekip kadroyu 25’e indirdi. Altyapıdan gelen oyuncular kadro genişliği yüzünden geri gönderilirken Gökhan Vuran’ın performansını beğenmeyen Metin Altınay bu oyuncuyla yolların ayrılmasını istedi. Oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs 2012’de sona erecekti. Konya Torku Şekerspor  altyapısından yetişen Kaleci Ahmet Sabri Fener ile de 3 yıllık sözleşme uzattı. Genç kalecinin sözleşmesi  31 Mayıs 2012 yılında sona erecekti.  1992 Konya doğumlu olan genç kaleci 2005 yılında futbola Torku Şekerspor altyapısında başladı.  Başarılı eldiven oynadığı maçlarda gösterdiği performansla dikkat çekti ve 2010 yılında profesyonelliğe imza attı. Torku Şekerspor’un Kartepe’de yapacağı  2. etap çalışmaları 8 gün sürecek. 27 Ağustos tarihinde sona erecek kampın ardından yeşil-beyazlı ekip 4 gün izin yapacak.  Torku Şekerspor bu iznin ardından 1 Eylül tarihinde Recep Konuk Tesislerinde toplanacak ve yeni sezon çalışmalarını sürdürecek. Temsilcimiz Kartepe kampının 2. etabında 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Maçların 20 22, 24 ve 26 Ağutos tarihlerinde olması bekleniyor.Yapılan 15 yeni transfer ile yeni bir yapıya kavuşan temsilcimiz geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan on futbolcu ile yollarına devam etme kararı almıştı. Şekerspor’da Ahmet Önay, Ahmet Sabri Fener, Gökhan Vuran, Hüseyin Burak Erin, Ishak Çakmak, Mehmet Balban, Murat Dilek, Oğuz Gürbulak, Ömer Ali Şahiner ve Yusuf Akyel takımda kalan futbolcular oldu.Yeşil-beyazlılar, Çorumspor’dan Eren Görür, Karşıyaka’dan Kaleci Akın Vardar, Kızılcahamamspor’dan Erkan Ferin, A.Üsküdar 1908 Spor’dan Fatih Sandallı, Beypazarı Şekerspor’dan Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan Ilkay Margıçlı, Nazilli Belediyespor’dan Kenan Karışık, Beypazarı Şekerspor’dan Özgür Çelik, TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz, Eskişehirspor’dan Tarık Mayhoş, Güngören Belediyespor’dan Seçkin Bektaş, Adana Demirspor’dan Ertan Koç ve Türk Telekom’dan Kerem Can Akyüz, Orduspor’dan Sinan Turhan ve  Akhisar Belediyespor altyapısından yetişen Özhan Keskinkale’yi transfer etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.