Ömer Ali Antalyaspor yolunda

Ömer Ali Antalyaspor yolunda

Önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan lig öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdüren yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, transfer sezonunun en gözde takımlarından biri haline geldi

Önümüzdeki hafta sonu başlayacak olan lig öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdüren yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, transfer sezonunun en gözde takımlarından biri haline geldi. Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen yeşil-beyazlı temsilcimizin bir çok futbolcusu transfer sezonunun başlaması ile birlikte Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligi’ne gitti. Temsilcimizin Başarılı isimlerinden Milli takımda da forma giyen Ömer Ali Şahiner için ise dün Antalyaspor devreye girdi. Genç futbolcunun transferi için dün Konya’ya gelen Antalyasporlu yöneticiler, yeşil-beyazlı ekiple akşam saatlerinde sözleşme masasına oturdu. Ömer Ali ilgili alınacak olan karar bugün açıklanacak.

 

1992 doğumlu oyuncu 2004 yılında Konya’nın amatör gençlik kulüpleri arasında yer alan Karabağ Gençlerbirliği’nde futbola başladı. Yeteneği kısa sürede fark edilen Ömer Ali Şahiner 2007 yılında Torku Şekerspor alt yapısın transfer oldu.  2008 yılında ise yeşil-beyazlı kulüpte profesyonelliğe ilk adımını attı. Kısa süre içerisinde ise A takımın vazgeçilmez oyuncuları arasına girdi. 2010-2011 sezonunda toplam 32 maçta forma giyen genç oyuncu bu karşılaşmalarda ligde 6 kupada 1 golün altına imzasını attı. Ömer Ali Şahiner 32 maçta 4 sarı bir de kırmızı kart gördü. Geleceğin yıldız futbolcu adayları arasında yer alan başarılı krampon büyük kulüplerin takibinde. Ancak Ömer Ali Şahiner’in Şekerspor ile sözleşmesi devam ediyor. Genç oyuncunun sözleşmesi 2012 yılı mayıs ayında sona erecek. Şahiner Milli takımda başarılı grafiği ile göz dolduruyor.

 

Öte yandan Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Konya Torku Şekerspor’da 2011-2012 sezonun için geri sayım başladı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk maçını deplasmanda Ofspor ile oynayacak.  Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Torku Şekerspor geçtiğimiz günlerde Bank Asya temsilcimiz Konyaspor ile özel maçta karşı karşıya geldi. Bu maçta taraflar golsüz berabere kaldı.

 

Recep Konuk Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Konyaspor, Pawelek, Tolga Selim Ay, Erdinç, A. Kerim Bardakçı, Muhammet Yürükuslu, Abdullah Çoban, Alvaro Mejia Perez, Feyyaz Belen, Serkan Şahin, Abdülkerim Kılıç, Hakan Aslantaş, Emre Akdağ, Serbay Yağız, Niyazi, Ali Dere, Aykut Uluç, Marcin Robak, Celalettin, Konya Şekerspor ise Akın, Tanju, Erkan Ferin, Ümit, Özhan, Mehmet Balban, İlkay, Yusuf, Kerem, H.Burak, Sinan, Ertan, İshak, Kenan, Ömer Ali, Rıdvan, Özgür, Murat, Eren ile mücadele etti.

 

Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz Torku Şekerspor sezonun ilk maçını deplasmanda Ofspor ile oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk devrenin son haftasını bay geçecek. Taraftarı ile ligin 2. haftasında evinde bulaşacak olan Şekerspor bu karşılaşmada Pendikspor’u konuk edecek. Şekerspor’un fikstürü ligdeki durumunun 1 hafta önceden belirlenmesine neden olacak. İlk devrenin son haftasını bay geçecek olan yeşil-beyazlı ekip. 2011-2012 sezonun son haftasını bay geçecek.11 Eylül tarihinde başlayacak 2011-2012 sezonunun ilk hafta programı şu şekilde: Ofspor-Torku Şekerspor, Pendikspor-Tokatspor, Bugsaş Spor-Gaziosmanpaşa, Bozüyükspor–Diyarbakırspor, Turgutluspor-Balıkesirspor, Tepecikspor-Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor–Altay, Çorumspor–Kocaelispor Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Torku Şekerspor teknik direktörü Metin Altınay Ofspor deplasmanına galibiyet için gideceklerini ifade etti.  Altınay, “Şekerspor olarak yeni bir görünüm kazandık. İyi transferle yaptık. İyi bir kamp dönemi geçirdik.  Uyum sorununu en aza indirdiğimizi düşünüyorum.  İlk maçımızı deplasmanda oynayacağız. Lige iyi başlamak adına bu maçı kazanmak istiyoruz. Lige iyi başlayarak moral bulmak istiyoruz. taraftarımızla ligin 2. maçında bulaşacağız. Bu maçta taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.