Oktay Ay şoförlere projelerini anlattı

Oktay Ay şoförlere projelerini anlattı

2022 yılında yapılacak olan Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Oktay Ay, kamyon garajında şoför ve nakliyecilerle  bir araya gelerek projelerini anlattı. 

2022 yılında yapılacak olan Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Oktay Ay, kamyon garajında şoför ve nakliyecilerle  bir araya gelerek projelerini anlattı.  Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Oktay Ay, kamyon garajında şoförler ve sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılan Ay, projelerini anlattı. Oktay Ay’a sorunlarını anlatan birçok esnaf ise çözüm noktasında destek beklediklerini belirtti. 

YENİ KAMYON GARAJINI ŞİKAYET ETTİ

Ay’ın ziyaret ettiği Nakliyeci esnaflarından Saim Türkkan yapılması planlanan yeni kamyon garajı projesindeki dükkanların küçük olduğu gerekçesiyle şikayetini dile getirdi. Dükkanların 2 katlı olmasını da istemediklerini kaydeden Türkkan yetkililere çağrıda bulundu. Türkkan “Kamyon garajını yaparken projelere bizleri de dahil etmelilerdi. Biz burada evimizden daha çok zaman geçiriyoruz. Belediye ile görüşüp, projeyi konuşacağız. Dükkanları üst üste 2 katlı vermişler. Biz de bunu kabullenemiyoruz.  Biz dükkanların tek katlı olmasını istiyoruz” dedi.  Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Oktay Ay, şoför ve nakliyeci esnafının ilgisinden memnun kaldıklarını söyledi. Şoför ve nakliyeci esnafının çözülmesi gereken birçok sorununun olduğunu aktaran Ay, şunları söyledi: “Biz meslektaşlarımızı en iyi şekilde temsil etmek ve sorunlarına çözüm üretmek için bu yola çıktık. Bugün yine şoför ve nakliyeci arkadaşlarımızı ziyaret ettik ve sorunlarını dinledik, çözüm önerisi için projelerimizi anlattık. Yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Bizi burada bağrına basan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Meslektaşlarımıza  42 maddeden oluşan seçim beyannamesini de dağıttık. Sorunları da nasıl çözüleceğini de biliyoruz.  Geçtiğimiz dönem çok küçük bir farkla seçimi kaybetmiştik. Bu yıl inşallah meslektaşlarımızın oylarıyla seçimi kazanıp, onlara layık bir başkan ve oda olacağız.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.