Muhacir Pazarı'nda trafik çilesi!

Muhacir Pazarı'nda trafik çilesi!

Muhacir Pazarı için, yetkililer tarafından otoparkı ve geniş alanıyla daha konforlu bir alışveriş ortamının sunulacağı vaad edilmişti ancak Muhacir Pazarı trafik sorununun yaşandığı bir yer haline geldi.

Muhacir Pazarı ekonomik ömrünü tamamladığı için yıkılmış ve yeniden inşa edilmişti. Muhacir Pazarı için, yetkililer tarafından otoparkı ve geniş alanıyla daha konforlu bir alışveriş ortamının sunulacağı vaad edilmişti. Pazarcı esnafın ve vatandaşın mağdur olmaması adına titiz bir çalışma yürütüldüğü dile getirilmişti. Muhacir Pazarı trafik sorununun yaşandığı bir yer haline geldi.

fdqznocxeaaqgei.jpg Pazar alanı yenilense de eski trafik çilesi yine bölgede devam ediyor. Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam,  sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir fotoğraf ile bölgedeki trafik sorununu gözler önüne serdi. Saydam, "Dün Muhacir Pazarı'ndan geçmek zorunda kaldım. Seçimlerden hemen önce yıkılmıştı. Otopark problemi çözülmeden veya düşünülmeden tekrar yapıldı. Netice ortada. Problemlerimize çözüm bulmak yerine alışmamızı isteyen bir idare var. Yola bu şekilde devam edemeyiz. Durdurun artık" diyerek, belediyenin trafik sorununu çözüme kavuşturması gerektiğini dile getirdi.

Merhabahaber.com

 

adsiz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum