Mevlana Engelliler göz kamaştırdı

Mevlana Engelliler göz kamaştırdı

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun 2011 yılı faaliyet programında yer alan Goalball Lige yükselme grup maçları 8 13 2011 tarihleri arasında İlimizde yapılmış olup, Bu organizasyon Türkiye G

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan Goalball Lige yükselme grup maçları 8 13 2011 tarihleri arasında İlimizde yapılmış olup, Bu organizasyon Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun kurulduğu tarihten bu yana en geniş katılımlı organizasyon olarak Federasyon tarihine damga vurmuştur.

 

31 erkek 15 bayan takımı olmak üzere 46 takım katılmıştır. Türkiye geneli olan bu organizasyonda erkeklerde Sivas İbrahim Geneş Spor kulübü 1. Başkent Görme Engelliler Spor Kulübü 2. Elazığ Harput Görme Engelliler Spor Kulübü 3. Bayanlarda ise Gaziantep Görme Engelliler Spor Kulübü 1. Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü 2. Maraş Görme Engelliler Spor Kulübü 3. olmuşlardır.

 

Basınsız bir organizasyon öksüz bir çocuğa benzer. Çok şükür bu organizasyonda öksüz kalmadık. Kurumunuz nezlinde kurum çalışanlarınızın bu organizasyona ve görme engelli sporculara gösterdiği önemden ve sosyal misyon gereği görme engellilerin toplum içerisine girmeleri hususunda bu tür sportif faaliyetlerin önemli olduğu günümüzde kurumunuzun sağlamış olduğu tanıtım katkısı inkar edilemez.

 

Kulübümüz bu tür organizasyonlarda sizleri yanımızda görmekten onur ve kıvanç duyduğunu, Sizlerin yanımızda olması bizleri bu tür sportif organizasyonların ilimize alınması hususunda daha çok çalışma yapacağımızı taahhüt eder, Engelli sporlarına ve engelli sporcularına gösterdiğiniz önemden, sağladığınız katkıdan dolayı Türkiye’de ki engelli sporcular adına Mevlana Engelliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.