Mesai başlıyor ama

Mesai başlıyor ama

Bu sezon Bank Asyada mücadele edecek olan Konyasporda futbolcular bugün topbaşı yapacak. Ancak, yeşil-beyazlı ekipteki belirsizlik sürerken, başkan Karapınarın yakın çevresine dert yandığı öğrenild

Bu sezon Bank Asya’da mücadele edecek olan Konyaspor’da futbolcular bugün topbaşı yapacak. Ancak, yeşil-beyazlı ekipteki belirsizlik sürerken, başkan Karapınar’ın yakın çevresine dert yandığı öğrenildi

 

Konyaspor’da para arayışı devam ediyor. Yeni sezon hazırlıkları için dün Tatlıcak tesislerinde toplanan futbolcular bugün sağlık kontrolünden geçirilecekler. İlk planda 3 ve Temmuz ayı içerisinde de 7 milyon TL olmak üzere 10 milyon TL’ye ihtiyacı olan Konyaspor yönetim kurulunda sıkıntı sürüyor. Konyaspor da ilk ödeme dün, 150 bin lira olarak Vergi dairesine yapılacaktı.. Büyükşehir Belediye Başkanıyla yapılması gereken görüşme de gerçekleşmeyen Başkan Bahattin Karapınar, görüştüğü basın mensuplarına “tek başıma kaldım, ne yapacağımı bilmiyorum” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, Milos’un 480 bin euro’luk borcunun taksitlendirilmesini istediklerini ve haber beklediklerini belirtti ve parasal sıkıntının çözülmesi halinde Konyaspor’unu rahatlayacağını dile getirdi. Bu arada, Robak’ın 200 bin liralık transfer taksitinin ise Temmuz ayı içerisinde yatırılacağı kaydedildi.

Konyaspor’da, yeni sezona hazırlıkları içinde düğmeye basıldı. Yeşili-beyazlılarda, Konya’da bulunan genç futbolcular hafta içerisinde Büyükşehir Belediye hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildiler.. Konya dışından gelen ve dün akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde toplanan futbolcular ise bugün sağlık kontrolünden geçirilecekler.. Kartallar, yarın da Isparta Davraz’a giderek Sirene otelde kampa girecekler.  Alınan bilgilere göre, geçen yılki kadrodan takımda kalan tüm futbolcuların kampa katılacakları açıklandı.. Konyaspor’da teknik direktör konusunda ise dün muhtemelen Cemal Menteşe ile bir görüşme yapılacaktı. Anlaşma sağlanamaması halinde kampa teknik adam olarak alt yapı teknik sorumlusu Salih Eken gidecek. 

TRANSFER YASAĞI SEÇMELERİ İPTAL ETTİRDİ

Konyaspor’da, FIFA tarafından verilen 2 dönemlik transfer yasağı nedeniyle, seçilecek oyunculara sözleşme imzalatamayacağı için seçmelerin iptal edildiği bildirdi. Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüz tarafından daha önce 1991-92-93-94-95-96 doğumlu sporcuların katılabileceği ve 9-10 Temmuz tarihlerinde yapılacağı açıklanan seçmeler Konyaspor’umuza verilen transfer yasağı nedeniyle seçilen oyuncularla sözleşme yapılmasının mümkün olmamasından dolayı iptal edilmiştir” denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.