Mehmet Atasagun: Büyük Birlik Partisi Yükselişini Sürdürüyor!  

Mehmet Atasagun: Büyük Birlik Partisi Yükselişini Sürdürüyor!  

Siyasi Partilerin Konya’daki İl Başkan Yardımcıları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerine Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

BBP Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Atasagun

Büyük Birlik Partisi Yükselişini Sürdürüyor!  


Son yapılan yerel seçimler ile birlikte yukarı yönde bir ivme kazanarak Türkiye genelinde büyük bir teveccüh gören partimizin, yükselişini en net gösteren verilerden birisi de son aylarda yapılan yeni üye kayıtlarıdır. 

Vatandaşlarımızın milli ve manevi değerlere olan bağlılıklarını en üst düzeyde temsil eden ve terör örgütüne yakınlığı ile bilinen HDP’ye en sert tepkiyi gösteren partimiz, vatadaşlarımızın nezdinde de bu doğru duruşunu her geçen gün tescilleyerek siyasetteki alanını genişletiyor.

Türk dünyasına olan duyarlılığı,

Milli ve manevi politikalara olan desteği,

Terör örgütüne yakınlığı ile bilinen partiye olan tepkisi,

Pandemi sürecinde ortaya çıkan ekonomik sıkıntılarla ilgili çözüm önerileri ile vatandaşımızın gönlünde daha çok yer alan Büyük Birlik Partisi, ülkemizin dört bir yanından gördüğü ilgi ile bir Türkiye partisi olduğunu ortaya koyarak yoluna devam ediyor.

Şırnak teşkilatımızın bir ayda kaydettiği 12 bin yeni üye bunun en net göstergesidir.

Yapıcı muhalefeti ve terör ile arasına mesafe koyabilen tüm partiler ile olan diyalogu ise ülkemizin ihtiyaç duyduğu siyasi nezaketin de en temel göstergesidir.

Teröristleri içinde barındıran parti hariç, Türkiye’deki mevcut siyasi partilerin hepsi ile oturup istişareler yapabilmesi vatandaşlarımızında gözünden kaçmıyor.

 

Şehid Muhsin Yazıcıoğlu’nun tabiri ile kilim motifi olan birlikteliğimizin teminatı olan Büyük Birlik Partisi görmüş olduğu bu teveccühün hakkını da verebilecek bir parti olduğunu teşkilatlarındaki yetkin isimlerle de perçinliyor.

Ekonomiden, teknolojiye

Tarımdan, sanayiye

Sosyal politikalardan, gençlik meselelerine kadar bir çok alanda çalışmalar yaparak milletimizin  refahını yükseltecek projeleri ile yoluna devam eden partimiz ilk seçimlerde sandıklardan hak ettiği değeride çıkaracaktır.

 

Son aylarda anket şirketlerinin bilinçli bir dezenformasyon ile partimizi yok sayma çabaları ise milli ve manevi duruşumuzu perdeleyecek bir mecrada kendisine yer buluyor.

Yaptığımız anket çalışmalarında Anadolu’da büyük bir karşılığı olan partimizin bu tür spekülatif çalışmalara da vereceği cevap sandıkta olacaktır.

 

Geçtiğimiz günlerde Anakara’da yaptığımız genel istişare toplantımızda Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinden katılım sağlayan teşkilatlarımızda gösteriyor ki olmadığımız şehir, gitmediğimiz ilçe yok.

Derdi ile dertlenmediğimiz hiç bir kesim yok. 

Siyaseten amacımız şehid Muhsin Yazıcıoğlu’nun yarım bıraktığı Anadolu insanının derdi ile dertlenme anlayışı üzerine kurulunca ülkemizdeki her insanın gönlünde yer eden partimizin çalışmalarını görmezden gelmeye çalışan medya organları olsa da yolumuza hız kesmeden devam ediyoruz.

 

Son yerel seçimlerde Türkiye’nin bir çok bölgesinde terör örgütüne yakınlığı ile bilinen partinin seçimi kazanmaması adına aday çıkarmadığımız bölgeler haricinde, vatandaşımızın gözünde durduğumuz yer bellidir.

Bazı bölgelerde yüzde elliye yakın oylar alarak ikinci parti olarak kalmamızda vatandaşımızın bizi nereye konumlandırdığının en bariz göstergesidir.

 

Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek tüm teşkilatlarımız ile birlikte vatandaşımızın derdine çareler üreterek Türk siyaset tarihine adını temiz harfler ile yazdıran Büyük Birlik Partisi dün olduğu gibi bugün de tertemiz durarak yoluna devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.