Meclis Futbol Takımı sahalara hazır

Meclis Futbol Takımı sahalara hazır

Konya İl Genel Meclisi, Temmuz ayı toplantılarında kurma kararı aldığı Futbol Takımının oyuncularını belirledi

Konya İl Genel Meclisi, Temmuz ayı toplantılarında kurma kararı aldığı Futbol Takımı’nın oyuncularını belirledi. Antrenmanlarına önümüzdeki günlerde başlayacak olan Meclis Futbol Takımı, sahalarda rakip arıyor. Konya İl Genel Meclisi, Eylül ayı toplantılarının dördüncü birleşiminde sporu gündemine aldı. Komisyon raporlarının okunup müzakere edildiği birleşimde, gündem dışı söz alan Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Gün, Temmuz ayında ilk adımını attıkları futbol takımının kadrosunu belirlediklerini açıkladı.

 

Gençlik ve Spor Komisyonu olarak amatör spor kulüplerinin taleplerini imkanlar ölçüsünde yerine getirmeye çalıştıklarını dile getiren Gün, üyelerden, ilçelerindeki amatör kulüplerle irtibata geçerek, eksiklerini tespit etmelerini istedi. Spora verdikleri önem doğrultusunda İl Genel Meclisi üyeleri ve İl Özel İdaresi kadrosundan kurdukları futbol takımının iddialı olduğunu vurgulayan Gün, çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacaklarını bildirdi.

 

Spora yardım ve destekleri geleneksel hale getirdiklerini ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise bütçe dahilinde ve imkanlar ölçüsünde amatör spor kulüplerine desteklerinin devam edeceğini söyledi. Selvi, Meclis Futbol Takımı’nı da destekleyeceklerini bildirirken, takıma başarılar diledi.

 

Konya İl Genel Meclisi Futbol takımı şu isimlerden oluşuyor: Teknik Direktör; Erol Küçükbakırcı, Teknik Direktör Yardımcısı; Hilmi Afacan, futbolcular; Recep Akyıldız, Ahmet Ünal, İbrahim Gün, Beycan Kalkan, Nevzat Bayram, Ümit Acı, Cenk Özkan, Ahmet Demir, Mehmet Ünal, Hasan Direkçi, Faruk Koç, Hüseyin Eşgin ve kalede İbrahim Geldi. Konya İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantılarını 09 Eylül 2011 Cuma günü saat 10.00’da başlayacağı beşinci birleşim ile tamamlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.