Masterler turnuvası tanıtıldı

Masterler turnuvası tanıtıldı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şubesi öncülüğünde gerçekleştirilecek TÜFAD 1. Masterler Futbol Turnuvası hakkında dün basın toplantısı düzenlendi.

Havzan Restaurant’ta gerçekleştirilen tanıtım toplantısına TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa ve organizasyon komitesi üyeleri katıldı. Türkiye’de uzun yıllardır yapılan bu etkinliğinin Konya’da ilk kez organize edileceğini belirten TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, “Biri Romanya’dan olmak üzere 4 takımın katılacağı turnuva Konya’da bir ilk olacak. Bu turnuvanın Konya’nın ve Ülkemizin tanıtımına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.
19 Haziran’da başlayacak olan turnuva 21 Haziran’da sona erecek. Atatürk Spor Sitesi içerisinde yer alan 2 Nolu Saha’da yapılacak olan turnuvaya, Romanya Constanta ilinin belediye futbol takımının yanı sıra Marmaris, Yozgat ve Konya’nın master takımları katılacak. Takımların 35 yaş ve üzeri futbolculardan oluşan kadroları 35’er dakikalık çift devre oynanacak maçlarda ter dökecek. Sınırsız oyuncu değişikliği yapılacak maçların programı şöyle. 16 Haziran Cuma: 17.30 Yozgat-Romanya. 19.00 Konya-Marmaris. 20 Haziran Cumartesi: 17.30 Marmaris-Romanya. 19.00 Konya-Yozgat. 21 Haziran Pazar: 10.00 Yozgat-Marmaris (2 Nolu). 10.00 Konya-Romanya (Atatürk).
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.