Konyaspor sıkı çalışıyor

Konyaspor sıkı çalışıyor

Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile sürdüren Konyaspor, çalışmalarını yarın tamlayacak

Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile sürdüren Konyaspor, çalışmalarını yarın tamlayacak. Cumartesi günü Kayseri’ye gidecek olan temsilcimizde cezalı Hakan Aslantaş dışında bir eksik bulunmuyor

 

 

Konyaspor’da, Erciyesspor maçının hazırlıkları puan için yapılıyor. Ligin ilk maçında, içi sahada Kasımpaşa ile berabere kalan yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü Kayseri deplasmanında oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Konyaspor’da, önceki akşam saatlerinde yapılan günün ikinci antrenmanında, Hakan Aslantaş takımdan ayrı düz koşu ve yürüyüş yaptıktan sonra tesislere geçti. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular dönüşümlü olarak çift kale maç oynadı. Konyaspor’da hazırlıklar dün de teknik-taktik antrenmanıyla devam etti. Bugün de taktik ağırlıklı bir çalışma daha yapılacak. Kayseri’yle ise muhtemelen Cumartesi günü gidilecek.

 

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’u Kayseri deplasmanına Adem Bulut götürecek. Yönetim Kurulu’nun resmi internet sitesinden konu ile ilgili yaptığı açıklama şöyle: “Konyaspor’un Bank Asya 1.Lig’in 2.haftasında 18 Eylül Pazar günü Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı deplasman maçının ulaşım ve konaklama giderlerine sponsor olan Adem Bulut İnşaat’ın sahibi Sayın Adem Bulut’a kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bu davranışın diğer kişi, kurum ve kuruluşlara da bundan sonrası için örnek teşkil etmesini diliyoruz.”

 

Konyaspor’da sürpriz yaş günü kutlamaları. Antrenörlerden Eyüp Taş’ın 53, kaleci Ercüment Kafkasyalı’nın 26. ve Tolga Ünlü’nün ise 22. doğum günü yeşil-beyazlı takımın önceki akşam yaptığı antrenman sonrasında kesilen pastalarla kutlandı. Teknik heyet ve oyuncular, antrenör Eyüp Taş ve futbolcu arkadaşlarını tebrik ederken, takıma doğum günü pastası ikram edildi. 

 

SELİM AY: 3 PUAN ALACAĞIZ

 

Konyaspor’un genç defans oyuncularından Selim Ay, galibiyetle başlamayı arzuladıkları sezonun ilk maçında Kasımpaşa ile berabere kaldıklarını, Bank Asya 1.Lig’de alınan her puanın değerli olduğunu belirtti. Selim, deplasmanda oynayacakları Erciyesspor maçını kazanarak 3 puan almak istediklerini söyledi. Genç oyuncu Selim Ay, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. “Taraftarımızın önünde çıktığımız ilk maçta 3 puan almak istiyorduk. Bunu da başarabilirdik. Oyuna iyi başladığımızı ve üstün bir ilk yarı oynadığımızı düşünüyorum. Ama ikinci yarının hemen başında 10 kişi kalmamız bizi bayağı bir etkiledi. Eksik kalmamıza rağmen iyi mücadele ettiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Kazanıp bu galibiyeti aramızda olmayan Ertuğrul ağabeye armağan etmek istiyorduk. Fakat başaramadık. “ Selim, Pazar günü Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmayla ilgili olarak ise, “Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak sezonun ilk 3 puanını alırız diye düşünüyorum. Bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum” diye konuştu. 

ERCİYESPOR-KONYASPOR MAÇI TANER GİZLENCİ’NİN

 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bank Asya 1.Lig’de 2.hafta maçlarında görev yapacak hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 18 Eylül Pazar günü saat 8.30’da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda başlayacak Kayseri Erciyesspor-Konyaspor maçında Taner Gizlenci düdük çalacak. Gizlenci’nin yardımcılığını Arkın Akgöl ve Erdem Gökalp yaparken, maçın dördüncü hakemi Özkan Çeliker. Yapılan açıklamaya göre, 1. Lig’de 2. hafta maçlarını yönetecek hakemler şunlar: Yarın: 20.30 Adanaspor-Çaykur Rizespor: İlker Meral 17 Eylül Cumartesi: 15.30 Akhisar Belediyespor-Giresunspor: Fethi Serkan Koçak 18.00 Elazığspor-Denizlispor: Hakan Özkan 20.30 Göztepe-Karşıyaka: Mustafa Kamil Abitoğlu 18 Eylül Pazar:  15.30 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Bucaspor: Mesut Çarık

 

15.30 Boluspor-Sakaryaspor: Mürvet Sezer 18.30 Kayseri Erciyespor-Konyaspor: Taner Gizlenci 20.30 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-İstanbul Güngörenspor: Çağatay Şahan 19 Eylül Pazartesi: 20.30 Kasımpaşa-Kartalspor: Volkan Bayarslan.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.