Konyaspor Sakaryada

Konyaspor Sakaryada

Bucaspor deplasmanında da gol atamayan ve 3. kez 0-0 berabere kalan Konyasporda gözler Sakarya maçına çevrildi. Buca maçının ardından geceyi İzmirde geçiren Sakaryaya giderek Arya Otelde kampa gir

Konyaspor’da 1 puan sevinci. İç sahada Tavşanlı Linyitspor karşısında alınan yenilginin ardından çıktıkları Buca deplasmanında da gol atamayan ve 3. kez 0-0 berabere kalan Konyaspor’da gözler Sakarya maçına çevrildi. Bu arada, yeşil-beyazlı takıma Disiplin Kurulunca 10 bin lira para cezası verildi. Ligde, ilk 3 hafta da 3 beraberlik ve bir yenilgi alan Kartallar, moralsizde olsa puan umuduyla çıktıkları Buca deplasmanında 3. beraberliğini aldı. Gol alanlarında yine etkili olamayan temsilcimiz, 4. haftayı 3 puanla alt sıralarda kapattı.
Buca maçının ardından geceyi İzmir’de geçiren Sakarya’ya giderek Arya otelde kampa girdi. Akşam saatlerinde Sakarya’ya varan ve günü dinlenmeyle geçiren yeşil-beyazlılar bugün taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak Sakarya hazırlıklarını tamamlayacaklar.  Konyaspor’da, Pazar akşamı oynanacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak maç sonrası futbolculara iki gün izin verilecek.  Hazırlıklar 5 Ekim Çarşamba günü başlayacak. Konya’ya yakışır mücadele ederek yola devam edeceklerini belirtene teknik direktör Osman Özdemir, Buca karşısında, özellikle ikinci yarıda oyunu kontrol ettiklerini ve rakibin 10 kişi kalmasından sonrada daha iyi oynadıklarını, ancak gol atamadıklarını açıkladı. Özdemir, Sakarya deplasmanından da puanla döneceklerini, bunun 3 puan olması gerektiğini sözlerine ekledi.   
KONYASPOR’UN GOL ORUCU
Bank Asya 1. lig ekiplerinden Konyaspor, geride kalan 4 haftada henüz gol sevinci yaşayamadı. Ligde 3 beraberliği ve 1 mağlubiyeti bulunan yeşil-beyazlı ekip, geride kalan 4 maçta henüz gol atamadı. Lige sahasında 0-0’lık Kasımpaşa beraberliği ile başlayan Konyaspor, 2. haftadaki Kayseri Erciyes deplasmanından da aynı skorla döndü. Ligin 3. haftasında evinde TKİ Tavşanlı Linyitspor’a 1-0 yenilen yeşil-beyazlılar, son olarak Bucaspor ile deplasmanda 0-0  berabere kaldı. Geride kalan 4 haftada 3 puan toplayan ve 360 dakikadır gol atamayan Konyaspor, kalesinde 1 gol gördü. Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, yaptığı açıklamada, her maça alt yapıdan 13-14 oyuncu ile çıktıklarını ve takıma sabır gösterilmesi gerektiğini söyledi. Konyaspor’un gol yollarında sorun yaşadığını belirten Özkan, “Sakaryaspor maçıyla hem gol hem de 3 puanla tanışmak istiyoruz. Genç arkadaşlarımızın bunu yapabileceklerine inanıyoruz” dedi.
Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, takım otobüsüne Uşak’ta polis tarafından el konulmasıyla ilgili, çok üzgün olduklarını söyledi. Takımı İzmir’e götüren Konyaspor’un takım otobüsüne Uşak’ta polis tarafından el konulduğunu doğrulayan Özkan, yaptığı açıklamada, “İzmir’e gitmek için Tatlıcak tesislerinden yola çıkan takım otobüsünü Uşak’ta durduran polis, otobüsü otoparka çektirdi. Polis, bir icra davasından dolayı üzerine haciz konulan otobüsü, bir süre otoparkta tuttu. Daha sonra yapılan görüşmelerin ardından otobüs yeniden bize teslim edildi” dedi. Otobüse el konulmasının ardından futbolcuların maç öncesi morallerinin bozulmaması için yeni otobüs kiraladıklarını ve takımın bu otobüsle İzmir’e gittiğini ifade eden Özkan, “İzmir’e vardıktan 3-4 saat sonra takım otobüsümüz de geldi. Hatta İzmir’deki antrenmana kendi otobüsümüzle gittik. Bugün de takımımız takım otobüsüyle Sakarya’ya gidiyor” diye konuştu.
Oyuncuların Konyaspor’un yaşadığı ekonomik sıkıntıları bildiği için bu durumdan fazla etkilenmediğini belirten Özkan, şunları kaydetti: “Konyaspor’un çok ciddi bir borcu var. Bu tür icralar yaşanacak. Keşke yaşanmasa. Çok üzgünüz. Bu şekilde bir şey yaşanmasını istemezdik ancak geçmişten gelen borçlar nedeniyle böyle üzücü bir durum yaşadık. Bunlar süreç içerisinde çözülecek. Dünden bugüne bu sıkıntıların aşılması çok zor, taraftarlarımızdan sabırlı olmalarını ve yeni seçilecek yönetime destek vermelerini istiyoruz.”
MERHABA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.