Konyaspor kros yaptı

Konyaspor kros yaptı

Yeni sezona Isparta Davrazda yaptığı kamp ile sürdüren yeşil beyazlılarımız dün sabah kros çalışması yaptı. Dün yapılan çalışmaya Kere yine katılmadı. Davraz kampında futbolcuların morali iyi

Yeni sezona Isparta Davraz’da yaptığı kamp ile sürdüren yeşil beyazlılarımız dün sabah kros çalışması yaptı.  Dün yapılan çalışmaya Kere yine katılmadı. Davraz kampında futbolcuların morali iyi

 

Konyaspor’da, yeni sezon hazırlıkları günde çift antrenmanla devam ediyor. Cumartesi sabah Isparta Davraz’a giderek Sirene Hotel de kampa giren yeşil-beyazlılar, kampın ilk gününde 5 antrenmana yaptı.. Tüm futbolcuların katıldığı çalışmaların oldukça neşeli geçtiği ve oyuncuların istekli bir görüntü verdiği bildirildi. Davraz kampı 17 Temmuz’da sona erecek.

Yeni teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde önceki akşam yapılan antrenmana izinli olan Mahamoudou Kere dışında tüm oyuncular katıldı. Serbest koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 3 grupta yapılan top çalışması ile devam etti. 15 dakika koşu çalışması yapan futbolcular açma-germe hareketleriyle çalışmayı tamamladı. Kartallar, dün de sabah dağda kros yaptılar. 10 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen krosa izinli olan kere dışındaki oyuncular katıldı. Kere ise dün akşam saatlerinde kampa katılacaktı.

Konyaspor’un kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor. Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Onur Nazmi Terzioğlu, Ali Çiçek, Hakan Aslantaş, Tolga Ünlü, Rifat Erdem, Mustafa Sayan, Muhammed Yürükuslu, Abdullah Çoban, Alvaro Mejia Perez, Mahamoudou Kere, Selim Ay, Onur Uğlu, Erdinç Yavuz, Abdülkerim Bardakçı, Ali Karan, Ertuğrul Arslan, Serkan Şahin, Niyazi Nayernazlı, Feyyaz Belen, Abdülkerim Kılınç, Gökhan Emreciksin, Peter Grajciar, Ali Kireş, Emre Akdağ, Ali Dere, Marcin Robak, Serbay Yağız, Recep Aydın, Can Parlayan, Aykut Uluç...

Konyaspor’da, borçların ödenmesi için gerekli olan 10 milyon liranın temini için de girişimler sürdürülmekte. Yeşil-beyazlı yöneticiler, ilk planda Milos için 485 bin euro, Robsak’ın eski kulübüne de transfer taksiti olarak 200 bin TL yatıracaklar. “Teknik direktör sorununu çözdük, takımı kampa gönderdik biraz olsa rahatladık” diyen başkan Bahattin Karapınar’ın, para konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Oda başkanlarıyla görüşmelere devam edeceği ileri sürüldü. Konyaspor’dan alacaklı olan diğer yabancı futbolcular ise, Theoue, Cedric Sabin, Muhammed Abdullah ve Washington. 

YILMAZ VURAL DA GÖZALTINDA

Futbolda şike operasyonu kapsamında Konyaspor eski teknik direktörü Yılmaz Vural'da gözaltına alındı. Konyaspor'un ile oynadığı müsabaka sonrası yapılan teknik takibin sonucunda operasyona dahil olduğu iddia edildi. Konyaspor'un, 'ye 2-0 yenildiği karşılaşma da savcı Mehmet Berk tarafından inceleniyor. Bu maçla ilgili önemli delillere sahip olunduğu öğrenildi.

ÖZKAN: YILMAZ HOCA BU İŞLERE GİRMEZ

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, bazı ulusal medya organlarında, “Fenerbahçe’nin Konyaspor’u 2-0 yendiği maçta, yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Yılmaz Vural’a para verildiği” yönünde iddiaların yer aldığı haberlerle ilgili, “Yılmaz Hoca’nın böyle bir şeye karışacağına ihtimal vermiyorum” dedi. Özkan, yaptığı açıklamada, eski teknik direktörleri Yılmaz Vural’ın böyle bir konuyla gündeme gelmesinden üzüntü duyduklarını belirterek, 2010-2011 sezonunun 25. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye karşı 2-0 kaybettikleri maç sonrası Vural’a para gönderildiği yönündeki haberlere inanmadığını söyledi.

O maçta böyle bir şeyin olmasına imkan vermediğini dile getiren Özkan, şöyle konuştu: “Fenerbahçe çok güçlü bir dönemdeydi ve iyi futbol oynuyordu. Biz ise kötü bir dönem geçiriyorduk ve sporcularımız da performans olarak yeterli değildi. Bu maçta başka şeyler aranmamalı. Yılmaz Hoca’nın böyle bir şeye karışacağına da ihtimal vermiyorum. O dönemde puana ihtiyacımız vardı. Yaptığımız maçlar, Yılmaz Hoca’nın kendi kariyeri açısından da önemliydi. O da çıkış yakalamak istiyordu. Türkiye’nin önemli ve başarılı teknik adamlarından birisinin kendi geleceğini riske atacağına inanmıyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.