Konyalı motorcular yemekte buluştu

Konyalı motorcular yemekte buluştu

A 2 Teker Motosiklet Kulübü ile Konyalı motor tutkunları bir araya geldi.

A 2 Teker Motosiklet Kulübü ile Konyalı motor tutkunları bir araya geldi. Dün Çakra Cafe’de düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen motor severler, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, bir diğer taraftan da toplu olarak Seydişehir gezisi düzenlediler. Ayrıca, dün Moto Drag şampiyonası 2. Ayak Yarışları Saraçoğlu Darag Pisti’nde yapıldı. Geçtiğimiz gün tertip edilen ve motor tutkunlarının bir araya geldiği kahvaltı, Konya’da yapılan yarışlar ve federasyona tepki niteliği taşıdı. Yapılan yarışlara katılmayan motorcular aynı zamanda yarışların yapıldığı saatlerde bu etkinliği düzenledi.

Düzenlenen kahvaltı programına Konya Motor Kulüpleri Başkanı Mehmet Şirin, A 2 Teker Motosiklet Kulüp Başkanı Ahmet Bozkurt ve üyeleri katıldı. Ayrıca programda A 2 Teker Motosiklet Kulübü adına çıkartılan aylık derginin tanıtımını yapıldı. Programda bir konuşma yapan Konya Motor Kulüpleri Başkanı Mehmet Şirin, Konya’da böyle bir organizasyonun ilk kez düzenlendiğini söyledi. Organizasyonun altına imzasını atan A 2 Teker Motosiklet Kulüp Başkanı Ahmet Bozkurt’a teşekkür ettiğini belirten Şirin; “Tüm Konyalı motor tutkunlarını bir arada görmek bizim için büyük mutluluk. Geçtiğimiz günlerde federasyonla aramızda yaşananlar bizleri oldukça üzdü. Ben uzun yıllardır bu spora gönül vermiş bin insanım, Türkiye şampiyonluğu kazanan sporcular Yunus Erçelik ve Orhan Binicier gibi isimleri ben yetiştirdim ve bundan sonrada fırsat bulduğum her platformda hizmet etmeye devam edeceğim. Ayrıca Konya’da yollar motor sporları için çok müsait. Türkiye’nin Şanghay’ı Konya’dır.

A 2 Teker Motosiklet Kulüp Başkanı Ahmet Bozkurt ise yaptıkları faaliyetler ve Ağustos ayında ilk kez çıkaracakları dergi hakkında bilgiler aktardı. A2 Teker Kulübü adına ayrıca bir internet sitesi kurduklarını ifade eden Bozkurt; “Siteyi 2008 yılında kurduk. Sadece Konya’dan değil, diğer illerden de üyelerimiz var. Ayrıca Ağustos ayının başında çıkarmayı hedeflediğimiz dergi için yaklaşık binin üzerinde abonemiz var. Almanya’dan ise 200 kadar üyemizin eline dergi ulaşacak. Konya’da, tüm dünyada oyduğu gibi spor denince akla ilk futbol ve takım sporları geliyor. Biz motor sporlarını daha çok sevdirmek ve kendimizi daha iyi ifade etmek adına bu dergiyi çıkartıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda Konya ve tüm ülke bizim sesimizi daha iyi duyacak. Yaptığımız etkinlikler bununla da sınırlı kalmayacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.