Konyalı halterciler madalyalara abone

Konyalı halterciler madalyalara abone

Turkcellin ana sponsoru olduğu halter milli takımının Konyalı sporcularından Ayşegül Çoban 1 gümüş, Neslihan Okumuş 2 bronz, Hatice Demirel ise 1 bronz madalya kazanırken 25 sporcu ile katıldığımız A

Turkcell’in ana sponsoru olduğu halter milli takımının Konyalı sporcularından Ayşegül Çoban 1 gümüş, Neslihan Okumuş 2 bronz, Hatice Demirel ise 1 bronz madalya kazanırken 25 sporcu ile katıldığımız Avrupa 23 Yaş Altı ve Gençler Şampiyonası’nda millilerimiz 5’i altın, 21 madalya ile takım halinde Avrupa 3.sü oldu. Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell’in, Spor Genel Müdürlüğü işbirliğiyle yürüttüğü Geleceğe Koşanlar projesi kapsamında sponsoru olduğu Halter Milli Takımı’ndaki Konyalı sporcular kazandıkları madalyalar ile ülkemizi başarıyla temsil etti. 

 

KONYALILARDAN TOPLAM 4 MADALYA

 

Romanya’nın başkenti Bükreş’te 9-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa 23 Yaş Altı ve Gençler Halter Şampiyonası’nda 53 kiloda ülkemizi temsil eden Konyalı sporcumuz Ayşegül Çoban, silkmede 104 kiloluk kaldırışıyla gümüş madalyayı boynuna taktı. 63 kiloda ise bir başka Konyalı genç yetenek Neslihan Okumuş, koparmada 90, silkmede 110 kilo ile ülkemize 2 bronz madalya birden kazandırdı. Genç bayanlardaki 3. Konyalı sporcumuz olan 69 kilodaki Hatice Demirel ise silkmede elde ettiği 109 kilo ile Türkiye’ye bir bronz madalya mutluluğu daha yaşattı.

 

Konyalı milli haltercilerin başarısını değerlendiren Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, Geleceğe Koşanlar projesini, bireysel dallarda Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil edecek genç sporcuları desteklemek ve başarı çıtasını yükseltmek amacıyla hayata geçirdiklerini dikkat çekti. Öztürkler, “Genç sporcularımızın doğru desteklerle sürekli ve çok çalışarak başarıya ulaşacaklarına inanıyoruz. Konyalı genç haltercilerimizin göstermiş olduğu başarı bizleri hem gururlandırıyor hem de yolumuzda daha kararlı yürümemiz için motivasyon kaynağı oluyor. Konyalı genç haltercilerimizi tüm kalbimizle kutluyor, gelecekte büyükler kategorilerinde şampiyonluklar kazanacaklarına da inanıyoruz” dedi.

 

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Turkcell’in ortaklaşa yürüttüğü Geleceğe Koşanlar projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından yetenekli sporcular, halter, tenis, yüzme, kayak, görme engelli bisiklet ve atletizm dallarında uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alıyorlar. Projenin en büyük hedefi ülkemizi yurtdışında başarı ile temsil edecek milli sporcuların yetişme ve gelişme süreçlerine destek olmak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.