Konya'da Squid Game temalı çalışma

Konya'da Squid Game temalı çalışma

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Üniversite Komisyonu internet üzerinden yayınlanan Squid Game dizisi temalı kartlarla üniversiteli gençleri tanışmaya davet etti

Squid Game dizisinden hareketle hazırlanan kartların üzerinde AGD Konya Şube Üniversite Komisyonunun hazırladığı bağlantı linkini içeren kare kod yer aldı. Son dönemlerde gündemde olan dizideki kartların benzerlerini fakülte önlerinde ve kampüslerinde bulan öğrenciler ise kartlara ilgi gösterdi. Kare kod bağlantısının cep telefonlarına okutulmasının ardından açılan sayfada ise Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın gençliğe hitabesi üniversite öğrencilerinin karşısına çıktı.

4-10-1-741x800.jpeg

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Üniversite Komisyonunun hazırladığı bağlantıda ayrıca ‘Biz kimiz, bizi daha iyi tanıyabilmek için tıklayın, 4 fakülte mezunu olmak için tıklayınız’ seçenekleri yer aldı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “AGD ve MGV teşkilatlarında bulunmuş bir genç tıpkı 4 fakülte bitirmiş gibidir. Biz AGD teşkilatlarını gençlere iyiyi ve doğruyu anlatmak için, onları cehennemden korumak için kurduk. Unutulmamalıdır ki bir milletin asıl gücü imanlı ve inançlı evlatlarıdır” sözünden hareketle yazılan ‘4 fakülte mezunu olmak için tıklayınız’ seçeneğinin ardından açılan tanışma formu ise yoğun ilgi gördü. Yüzlerce öğrencinin doldurduğu form AGD Konya Şube Üniversite Komisyonuna ulaşırken gençler, yapılan bu farklı çalışmayla Anadolu Gençlik Derneği’ni de yakından tanımış oldu. Üniversiteli gençler kare kod bağlantısının ardından açılan sayfada yer alan ‘Biz kimiz?’ bölümünde bulunan tanıtım videosuyla da AGD Genel Merkez Üniversite Komisyonu tarafından hazırlanan tanıtım filmini izleme imkânı buldu.

4-9-600x800.jpeg

‘Biz Kimiz’ başlıklı videoda yer alan “Her akşam yatarken aklımızdaki son şey aynıdır: Hakka dayalı yeni bir dünyanın kurulacağına inanç. Biz algı operasyonlarıyla iki yoldan birinin tercih edilmesi gerekliliği topluma dayatıldığında üçüncü yolun varlığından bahsetme telaşındayız” bölümü ise en çok beğenilenler arasında oldu. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın gençliğe hitabesinde yer alan “Bizim davamızın esası şefkattir. Gayemiz, tüm insanlığın saadeti için bütün gücümüzle çalışmaktır. İnsanlığın saadeti için çalışmak inancımız gereğidir. Dünyaya yön veren ve tarihe şan veren hareketlerin itici gücü tarih boyunca gençler olmuştur. Çelebi Mehmetleri ve Fatihleri yetiştiren bu coğrafya bağrından sayısız kahraman çıkartmıştır, yine çıkartacaktır. Bizim hareketimizin motoru gençliktir. Genç, davasının sancağını en yükseğe diken Ulubatlı Hasanların yolunda yürüyen insandır. Gençliğini insanlığın kurtuluş davasına adayan Milli Görüş gençliği, dün olduğu gibi, yeni dönemde de büyük şahlanışıyla destanlar yazacak potansiyele sahiptir. Bu bağlamda Milli Görüş genci sağlam bir itikat ve inanca sahip olmalı, iç ve dış temizliğine de dikkat etmelidir. İbadetlerini ihmal etmemeli, ahlak sahibi bir insan olarak kendi nefisini de terbiye ederek bütün insanlığın saadeti için çalışmalıdır” bölümü ise çalışmada en çok ilgi gören bölüm oldu.

EYYÜB KARAKUZU

4-9-1-600x800.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum