Konya Şekersporda son rötuşlar

Konya Şekersporda son rötuşlar

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden yeşil-beyazlı, temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 3. haftasında Bugsaşspor ile Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden yeşil-beyazlı, temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 3. haftasında Bugsaşspor ile Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdüren yeşil-beyazlılar, bugün son çalışmasını yapacak. Dün sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Şekerspor, öğleden sonra teknik adam Metin Altınay nezaretinde yaptığı teknik ve taktik ağırlıklı çalışma ile Bugsaş maçının provasını yaptı.

 

Bugünü çift idmanla tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, yarın sabah saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında Ankara’ya gidecek. Ramada Plaza Otel’de konaklayacak olan Şekerspor, zorlu maç için kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı devam eden Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Tecrübeli futbolcu Koç, lig başlamadan önce sakatlanmış ve adalesinde yırtık tespit edilmişti. Koç geride kalan iki haftada forma şansı bulamadı.

 

Sezona Of deplasmanında aldığı beraberlikle başlayan Torku Şekerspor, ilk iç saha maçında ise ilk haftanın flaş takımı Pendikspor’u ağırladı. Güçlü rakibini her iki yarıda attığı gollerle 2-0 ile geçen yeşil-beyazlılar hem ilk galibiyetine ulaştı hem de zirveye bir adım daha yaklaştı. Ofspor’un fikstür gereği maç yapmadan geçtiği haftada 4-1 sona eren Balıkesirspor-Tepecik maçı en gollü maç olarak kayıtlara geçti. Beyaz grupta ilk 2 hafta sonunda 6’şar puana ulaşan Balıkesirspor ve Bozüyükspor zirveyi paylaştılar. Balıkesirspor geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Tepecik’i 4-1 ile geçerken,  Bozüyük ise Gaziosmanpaşa’yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam ettiler. İki takım arasında averajı daha iyi olan Balıkesirspor liderlik koltuğunda yer aldı. 2. hafta alınan sonuçlar şöyle: Altay-Çorumspor: 3-0, Balıkesir-Tepecik: 4-1, Diyarbakır-Turgutlu: 2-2, G.O.Paşa-Bozüyük: 1-2, Kocaeli-İskenderun D.: 0-2, Torku Şeker-Pendik: 2-0, Tokatspor-Bugsaşspor: 0-0, Y. Malatya-Ş.Urfaspor: 0-1.

 

Konya Torku Şekerspor Teknik Direkötürü Metin Altınay, Bugsaş için son çalışmayı bugün yapacaklarını ve morallerinin yerinde olduğunu söyledi. zorlu deplasmana galibiyet için gideceklerini ifade eden Altınay; “İlk iki haftada istediğimiz sonuçları ve puanları aldık. İyi bir ekibiz ve tek hedefimiz Ankara deplasmanından istediğimizi alarak dönmek. Yüzde 80’i yeni transferlerden oluşan bir takım ile sezona başladık ancak uyum sorununu kısa sürede atlattık. Grupta 7-8 takım şampiyonluğa oynuyor. Bu yıl grubumuzda çok zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz. Grubumuzda 7-8 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Ancak takımımızın mücadele azmi bizim için umut verici. İyi futbol oynuyoruz. İlk haftalarda bizim için önemli olan biraz da skor. İki hafta sonunda 4 puan toplamak sevindirici. Gelecek günler için umutluyuz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.