Konya ekipleri şansını son iki maça bıraktı

Konya ekipleri şansını son iki maça bıraktı

Türkiye Görme Engellileri Spor Federasyonu faaliyet programı dahilinde bulunan Goalball Grup Eleme maçları Konyada devam ediyor

Türkiye Görme Engellileri Spor Federasyonu faaliyet programı dahilinde bulunan Goalball Grup Eleme maçları Konya’da devam ediyor. 100. Yıl Spor Salonunda yapılan şampiyonada 30 bayan 45 erkek takımı gruptan çıkma mücadelesi veriyor. 5’erli gruplar halinde oynanan karşılaşmalar sonrasında gruplarında ilk 2’ye giren takımlar bir üst tura yükselecek. Daha sonra ise ilk 3 giren takım lige katılma hakkı elde edecek. Bu müsabakalarda Konya’yı Selçuklu Görme Engelliler Kulübü ve Mevlana Görme Engelliler Kulübü temsil ediyor. Mevlana Engelliler Kulübü F Grubunda Malatya, İzmir Aktif,  Manisa Spil ve İstanbul takımları ile mücadele ediyor. Temsilcimiz bu maçlarda Malatya’yı yendi ve İzmir Aktif takımına yenildi. Mevlana ekibi gruptan çıkma umutlarını son iki maça bıraktı. Diğer temsilcimiz Selçuklu Görme Engelliler Kulübü ise B Grubunda tur şansı arıyor. Selçuklu Görme Engelliler Kulübü Adıyaman, Afyon, Ordu ve Ankara takımları ile mücadele ediyor. temsilcimiz ilk maçında Adıyaman ile berabere kaldı.2. maçında ise Afyon ekibine mağlup oldu. Selçuklu ekibinin gruptan çıkması için kalan iki maçını kazanması gerekiyor.

Selçuklu Görme Engelliler Antrenörü Hüsnü Nallı gruptan çıkma şanslarını son iki maça bıraktıklarını söyledi ve organizasyonunun bozukluğundan şikâyet etti. Nallı, “ Kulüp olarak uzun zamandır bu maçlara hazırlanıyoruz. Ancak burada hakkımız yeniliyor. Hakemlerin taraflı maç yönetmeleri, maç saatlerinde yapılan değişiklikler ve daha buna benzer birçok şey. Biz bu işler için büyük emeklere harcıyoruz. Ancak gelen 2-3 kişi burada bu emekleri hiçe sayarak verdikleri yanlı kararlarla bizim alın terimizi hiçe sayıyor.  İki maçımız kaldı bu maçları kazanarak tüm bunlara rağmen gruptan çıkmak istiyoruz. Sporcularıma güveniyorum” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.