Kick-boksta Konyanın gururu oldular

Kick-boksta Konyanın gururu oldular

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Takımı, Samsunda yapılan Kick Boks Büyükler, Gençler ve Minikler Bay Bayan Türkiye Şampiyonasında birincilik ve üçüncülük elde etti

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Takımı, Samsun’da yapılan Kick Boks Büyükler, Gençler ve Minikler Bay Bayan Türkiye Şampiyonası’nda birincilik ve üçüncülük elde etti. Şampiyona’nın 65 kilo Türkiye birincisi sporcumuz Hatice Coşkun, Türkiye’yi İtalya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek. Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Takımı, Konya’nın gururu oldu. Kulübün başarılı iki sporcusu Konya’ya birincilik ve üçüncülük kazandırdı.

Kick Boks Büyükler, Gençler ve Minikler Bay Bayan Türkiye Şampiyonası 27 Haziran - 02 Temmuz 2011 tarihleri arasında Samsun’da yapıldı. 62 ilden bin 550 sporcunun katıldığı şampiyonaya 5 sporcusu ile katılan Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Takımı sporcularından Hatice Coşkun 65 kiloda Türkiye birincisi, Ömer Uğur 32 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Sporcularının zorlu rakiplerine karşı üstün performans sergilediğini dile getiren Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Antrenörü Mehmet Güçlü, “Hatice Coşkun, yükselen temposu ile rakiplerini geçerek, birinci olmuştur. Sürekli artan başarı grafiği ile göz dolduran sporcumuz Hatice Coşkun, İtalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na katılacaktır. Hatice’nin Türkiye’yi İtalya’da başarı ile temsil edeceğini ve Avrupa Şampiyonu olarak döneceğini umuyoruz. Yine Ömer Uğur da gösterdiği gayret ve yüksek performans ile üçüncülük elde etmiştir. Sporcularımızı, tebrik ediyor, bize desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanımız Hüseyin Eşgin’e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.