Keskinoğlu Piliçleri, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Yüzde 90’ında Satılacak

Keskinoğlu Piliçleri, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Yüzde 90’ında Satılacak

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük dağıtımcılarından olan Man Investments ile 2013 başında distribütörlük anlaşması imzalayan Keskinoğlu, yüzde 75 olan bulunurluk oranını Başkent'te düzenlenen Sial Abu Dhabi 2013 Fuarı’ndan sonra yüzde 90’a yükseltme.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük dağıtımcılarından olan Man Investments ile 2013 başında distribütörlük anlaşması imzalayan Keskinoğlu, yüzde 75 olan bulunurluk oranını Başkent'te düzenlenen Sial Abu Dhabi 2013 Fuarı’ndan sonra yüzde 90’a yükseltmeye hazırlanıyor.

    Türkiye’den Arap yarımadasına yapılan piliç eti ihracatının yüzde 70’ini tek başına karşılayan Keskinoğlu, bölgede Türkiye’nin en büyük temsilcisi oldu. Gerçekleştirdiği etkinliklerle de bölgede farklılık oluşturan Keskinoğlu, fuara dünyaca ünlü Master Chef Hüseyin Sarıkaş’ın yaptığı lezzetler ile katıldı. Sarıkaş, Keskinoğlu Pratik Lezzetler ürün gamı ve Arap damak tadına uygun tatlarla fuara gelen konuklara güzel bir ziyafet verdi. Fuarda Keskinoğlu usulü piliç çevirme ve piliç döner de katılımcılardan tam not aldı.

    Fuarda gördükleri ilgiden son derece memnun kaldıklarını belirten Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, "4 yıldır aktif olduğumuz bölgede yakın geçmişte Man Investments ile büyük çaplı bir anlaşmaya imza atmıştık. Yaptığımız bu son anlaşmayla artık Türk markasının girmediği market neredeyse kalmadı. 45 çeşit piliç ürünümüzle bugün, kısa süre önce Brezilya ve Amerikalıların etkin olduğu bu pazardaki yerimizi perçinliyoruz. Şu anda yüzde 75 olan bulunurluk oranımızı, aralık ayında yüzde 90’a çıkarmayı hedefliyoruz. Amacımız Türk pilicini bütün dünyada sofraların temel besinlerinden biri haline getirmek." dedi.

    Keskinoğlu ürünleri şu anda Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, Al Ain, Fujeriah, Ras Al Khaimah’da bulunan bütün Union Coop ve Carrefour süpermarket şubelerinde, Panda, Baniyas Coop, Al Ain Coop, Abu Dhabi Coop ve Lulu market zincirlerinde bulunabiliyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.