Kerem Can Şekerde

Kerem Can Şekerde

Yeni sezon çalışmalarına başlayan Konya Şekerspor, transferde ise bombaları birer birer patlatmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, dün Türk Telekomspordan Kerem Can Akyüz ile sözleşme imzaladı

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Günde yaptığı çift idmanla antrenmanlarına devam eden yeşil-beyazlılar, 1 Ağustos’a kadar Recep Konuk Tesisleri’nde çalışmalarının ilk bölümünü tamamlayıp, ikinci bölüm için kampa girmenin hesaplarını yapıyor. Şekerspor, bu tarihten itibaren Kocaeli Kartepe’de kampa girecek.
Şekerspor aradığı solbeki buldu. Uzun süredir kaliteli bir solbek almak için çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, dün Türk Telekomspor’un futbolcusu Kerem Can Akyüz ile resmi sözleşmeye imza attı. Kendisini iki yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan Kerem Can, 1989 İstanbul Doğumlu, futbol yaşantısına Karşıyaka’da başlayan Kerem Can, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Türk Telekom formaları giydi.
2011-2012 futbol sezonu için yeni bir yapılanmanın içine giren yeşil-beyazlılar, kadrosunu 23’ye yükseltirken, alacağı üç futbolcu ile transferi tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Ayrıca yeşil-beyazlılar, bugün futbolcu seçmeleri yapacak. Ayrıca yeni transferlerin lisans işlemleri önümüzdeki günlerde tamamlanacak.
Yeni sezonda daha kaliteli bir kadro ile Bank Asya 1. Lig hedefine ulaşmak isteyen Konya Şekerspor, antrenmanlarını çift idmanla sürdürüyor. Teknik adam Metin Altınay nezaretinde hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar, günlük idman programına göre sabah saatlerinde düz koşular, akşam saatlerinde ise kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıyor. Geçtiğimiz gün transferleri tamamlanan Ahmet Güven ve Ertan Koç’da dün yapılan çalışmalara katıldı.
Geçtiğimiz sezonun sona ermesi ile birçok futbolcu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlılar, yeni sezona yeni bir yüzle girmenin hesaplarını yaptı. Teknik kadronun başına Metin Altınay’ı getirerek işe başlayan Şekerspor, şu ana kadar yaptığı transferler ve takımda kalan isimlerle kadrosunu 22’ye çıkardı. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan on futbolcu ile yollarına devam etme kararı aldı. Şekerspor’da Ahmet Önay, Ahmet Sabri Fener, Gökhan Vuran, Hüseyin Burak Erin, Ishak Çakmak, Mehmet Balban, Murat Dilek, Öğuz Gürbulak, Ömer Ali Şahiner ve Yusuf Akyel takımda kalan futbolcular oldu.
Transfer sezonunun başlaması ili birlikte tempolu bir çalışmanın içine giren Şekerspor, bu dönemde 13 yeni futbolcuyu renklerine bağladı. Yeşil-beyazlılar, Çorumspor’dan Eren Görür, Karşıyaka’dan Kaleci Akın Vardar, Kızılcahamamspor’dan Erkan Ferin, A.Üsküdar 1908 Spor’dan Fatih Sandallı, Beypazarı Şekerspor’dan Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan Ilkay Margıçlı, Nazilli Belediyespor’dan Kenan Karışık, Beypazarı Şekerspor’dan Özgür Çelik, TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz, Eskişehirspor’dan Tarık Mayhoş, Güngören Belediyespor’dan Seçkin Bektaş, Adana Demirspor’dan Ertan Koç’u transfer etti. Ayrıca transfer çalışmalarını tamamlamanın hesaplarını yapan Şekerspor, bir solbek, bir orta saha birde forvet arkası oynayan kaliteli isimler almayı istiyor.
Öte yandan Şekerspor, 23 kişilik takım kadrosunu genç isimlerle daha da zenginleştirmek istiyor. Bu doğrultuda Şekerspor, Konya ve Konya dışından gelen genç ve kaliteli isimleri, yapacağı seçmelerle A takıma kazandırmak istiyor. Yeşil-beyazlılar, bugün Saat 16.00’da Şehit Muharrem Samur Sahası’nda futbolcu seçmeleri yapacak. Kulüp yetkililerinin verdiği bilgiye göre yapılacak olan seçmelere lisanslı ve lisanssız futbolcular katılabilecek. Teknik adam Metin Altınay nezaretinde yapılacak olan sonrasında beğenilen isimler yeşil-beyazlı renklere bağlanacak.
ANIL ABANOZ ALTAY İLE ANLAŞTI
Spor Toto 2. Lig takımı Altay’da yönetim kurulu, teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın Torku Şekerspor’dan öğrencisi olan Anıl Abanoz ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, İzmir’e gelen 24 yaşındaki defans oyuncusu, anlaşma sağlanmasının ardından Gölcük kampına katıldı. Futbola Sakarya Tekspor’da başlayan Anıl Abanoz, Ankaraspor, Muğlaspor, Tokatspor ve Sivasspor formalarını giydikten sonra 2008’de geldiği Torku Şekerspor’da 3 sezon aralıksız görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.