Kaya Home dualarla açıldı

Kaya Home dualarla açıldı

Konya’nın köklü şirketleri arasında yer alan ve 1984 yılından beri toptancılık sektöründe hizmet veren Kaya Kardeşler Gazze Caddesinde üzerinde bulunan Kaya Home Mağazasının açılışını yaparak Konya'lılara hizmet etmek için perakende sektörüne hızlı bir gi

Konya’nın köklü şirketleri arasında yer alan ve 1984 yılından beri toptancılık sektöründe hizmet veren Kaya Kardeşler Gazze Caddesinde üzerinde bulunan Kaya Home Mağazasının açılışını yaparak Konya'lılara hizmet etmek için perakende sektörüne hızlı bir giriş yaptı.

Kaya Kardeşler olarak bilinen Kaya Kardeşler Attariye Hırdavat, Tekstil Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. tarafından meram ilçesine baglı Gazze Caddesine yeni bir hizmet dalı olan perakende işine hızlı bir giriş yaptı.

Üç kattan oluşam Giyimden,züccaciyeye,Havludan Tencereye varana kadar yaklaşık iki bin metre karelik bir magaza açılışı gerçekleştirdi.

Açılışa Kaya Kardeşler yönetim kurulu ve aynı zamanda çelikkayalar marketler zinciri yönetim kurulu başkanı Ali Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Dualar eşliginde yapılan açılışta mağaza içinde bulunan indirimli ürünler katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Kaya kardeşler yönetim kurulu başkanı ve genel müdürleri tarafından yapılan açıklamada;

Kaya Kardeşler aile şirketinin Konya’da 1984 yılında ticari hayatına başladığını belirterek toptancılık sektöründe ilerleyen yıllarla birlikte büyük bir gelişim gösterdiklerini söyledi. Gıda sektörü dışında bütün ürünleri bünyesinde barındırdıklarını belirten Kaya, 120 ulusal markanın İç Anadolu bölge bayiliğini yapan Kaya Kardeşler yeni bir iş dalına daha girerek perakende sektörünün nabzını tutmak için böyle bir mağaza açtık tüm Konyalı hemşehrilerimiz tarafından begenilmesini düşünerek hizmette sınırın olmadığını bölge itibariylede bu tarz bir iş dalının eksik olduğunu keşfettik bu yüzdende sevgili Konyalılar bizlere güvenip sevdikce bu mağazaların elbette devamları gelecektir. Bizler Kaya Kardeşler olarak Yıllardır sektörde zirveleri korumaya devam ettik değerli konyalılar da bizleri hiç yanlız bırakmadı hep desteklerini sürdürdüler başta tüm konyalı hemşehrilerimize ve burda bulunan tüm katılımcı misafirlerimize çok teşekkür eder bizleri takip etmeye devam etmelerini burdan duyurmak isterim

adsiz.jpg

Sadece KONYA ve çevre ilçelerle başlayan ticaretimiz Küçük adımlarla ticari planlar yaparak 25 yılı aşkın bir zamanla, İç anadolu içinde ve yakın bölgelerin illerine kadar yayılmış ve artık tedarikçi firmaların içinde en ön saflarda yer almıştır.

1990 yılından bu yana perakendecilik ile başladığımız ticari hayatımız, 150 m2 de toptancılık yaparak devam etti. 1997 yılında artık ticari yapımızında değiştirilmesi gerektiği kanaatine vararak ticarethanemizi tüzel kişiliğe kavuşturmak ve m2 mizi büyütmenin ticari hayatımıza ve hizmet aşkımıza yeni bir heyecan, yeni bir boyut kazandıracağını düşünerek KAYA KARDEŞLER ATTARİYE HIRDAVAT TEKS.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. tüzel kişiliğiyle 1500 m2 de ticaretimize devam ettik. diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.