Kartepe günleri başladı

Kartepe günleri başladı

Torku Şekersporda 2. kamp dönemi Kocaeli Kartepede başladı. Yeşil-beyazlı ekip 17 günlük kampa sürecinde hazırlık maçları oynayacak.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da 2. Etap Kamp çalışmaları Kocaeli Kartepe’de başladı. Yeşil-beyazlı ekip yaklaşık 17 gün sürecek kampta bol bol hazırlıkmaçı oynamayı planlıyor. Daha sonraki süreçte yeni sezonun başlama tarihi olan 4 Eylüle kadar çalışmalarına Konya’da devam edecek.  Şekerspor’un Kartehpe kampında 26 oyuncu bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekibin kamp kadrosu şu şekilde: Akın Vardar , Ali Melih Özçelik, Ahmet Sabri Fener, Erkan Ferin, Tanju Yavuz, Seçkin Bektaş, Özgür Çelik, Fatih Sandallı , Kerem Can Akyüz, H.Burak Erin, Ahmet Önay, İlkay Margılıçlı, İshak Çakmak, Yusuf Akyel, Kenan Karışık, Ömer Ali Şahiner, Ertan Koç, Canter, Oğuz Gürbulak, Mehmet Balban, Gökhan Vuran, Eren Görür , Murat Dilek, Onur Küçük, Samet Dağlı, Candemir Aktav  Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay 2. etap çalışmalarında bol bol hazırlık maçı oynamak istediklerini ve burada kamp yapan diğer takımlarla görüşerek özel maçlar oynayacaklarını ifade etti.  “Kocaeli Kartepe kampımız yaklaşık 17 gün sürecek. Bu süre içinde tek hedefimiz en az 5-6 takımla hazırlık maçı oynamak. Konya’ya döndükten sonra da çevre illerden veya Konya içinden birkaç takımla daha hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Tek düşüncemiz lige iyi bir başlangıç yaparak, bu sezon Bank Asya 1. Lig hedefini gerçekleştirmek” dedi. transfer çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Metin Altınay “Öncelikle bir orta saha birde sağ kanadın önünde oynayan iki futbolcu ile anlaşacağız. Bu mevkiler için Orduspor, Göztepespor ve Manisaspor gibi takımların bazı futbolcuları ile temaslarımız devam ediyor” diye konuştu 
Spor Toto 2.Lig'de yeni sezon 4 Eylül 2011 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 25 Aralık 2011'de oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 29 Ocak'ta başlayacak Spor Toto 2.Lig'de 2011-2012 sezonu, 20 Mayıs 2012'de oynanacak maçlarla sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.