Kartalın zor sınavı

Kartalın zor sınavı

Bank Asyada 3 puana hasret kalan Konyaspor, ezeli rakibi Sakaryaspor ile zorlu geçmesi beklenen bir 90a çıkacak. Saat 19.00da başlayacak karşılaşmayı TRT naklen yayınlayacak. Kartalda eksik yok

Bank Asya’da 3 puana hasret kalan Konyaspor, ezeli rakibi Sakaryaspor ile zorlu geçmesi beklenen bir 90’a çıkacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı TRT naklen yayınlayacak. Kartal’da eksik yok

 

 

Konyaspor, bugün deplasmanda ezeli rakiplerinden Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Sakarya Atatürk stadyumunda saat 19.00'da başlayacak maç TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Geçtiğimizi yıllarda büyük biri rekabet yaşanan Sakaryaspor ile Konyaspor arasında bugün yapılacak maçta İstanbul bölgesinden Tayfur Özkan düdük çalacak. Özkan’ın yardımcılıklarını Bursa'dan Ali Saygın Ögel ve İstanbul'dan Gökmen Olgaç yaparken, maçın dördüncü hakemi İstanbul'dan Osman Yiğit Uzer.

 

İLK 11’DE TEK DEĞİŞİKLİK

 

Perşembe günü, deplasmanda Bucaspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puan alan ve Cuma günü Sakarya’ya geçerek Arya otelde kampa giren yeşil-beyazlılarda Sakaryaspor maçının hazırlıkları dün akşam saatlerinde Sakaryaspor Rüstemler tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla tamamlandı. Yeşil-beyazlı takımda, Ertuğrul dışında eksik yok. Moral iyi. Bugünkü maçta, Recep’in yerine ilik 11’de muhtemelen Gökhan Emreciksin forma giyecek. Teknik adamların Buca maçında görev yapan diğer 10 kişiyi ise değiştirmeyeceği ileri sürüldü. Buna göre, Kartallar bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Pawelek- Hakan, Selim, Erdinç, Muhammet- Serkan Şahin, Perez- Gökhan Emreciksin, Serbay, Ali Dere- Robak.

 

Konyaspor’da, Sakarya maçının planları galibiyet üzerine yapıldı. Buca deplasmanında da gol atamadıklarını belirten teknik direktör Osman Özdemir, Sakarya deplasmanında bu şanssızlığı da kırarak Sakaryaspor’u yeneceklerini ve ilk galibiyeti alacaklarını söyledi. 

 

SAKARYASPOR İLE 9. RANDEVU

 

Bank Asya 1.Lig'de 5. hafta maçına çıkacak olan Sakaryaspor ile Konyaspor, bugün tarihlerinde 9. kez karşı karşıya gelecekler. 1988-89 sezonunda oynanan ve Konyaspor’un 1-0 kazandığı maç ile başlayan rekabette iki takım bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Oynanan maçların beşini Konyaspor, birini Sakaryaspor kazanırken, 2 karşılaşma berabere sona erdi. İki takım son olarak 2006-2007 sezonunda Süper Lig'de karşılaşmış, Konya ve Sakarya'da oynanan maçlar 1-1'lik skorlarla sona ermişti.Konyaspor, bugün Sakaryaspor maçını yönetecek İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Tayfur Özkan ile ilk maçına çıkacak. Özkan’ın göstereceği performans merakla beklenmekte.

 

BU MAÇIN FAVORİSİ YOK

 

Konyaspor’un genç isimlerinden Recep Aydın, 4 maçtır kazanamama ve gol atamamanın üzerlerinden ister istemez bir strese neden olduğunu ve bundan kurtulmak için gerekli olanın alınacak bir galibiyet olacağını belirtirken, sezonun ilk galibiyetini Sakaryaspor gibi güçlü bir deplasmandan alacaklarına inandığını söyledi. Bucaspor maçında iyi mücadele ettiklerini söyleyen Recep Aydın, "İlk iki maçta berabere kalıp, son maçımızı sahamızda kaybetmiştik. Üç maçtır gol de atamıyorduk, kazanamıyorduk da. Bucaspor maçında galip gelerek üzerimizdeki stresi atmak istiyorduk. İyi mücadele ettik. Ancak istediğimizi alamadık. Ama biz takımımızın gün geçtikçe daha da iyi olacağına inanıyoruz. İnşallah bunun ilk adımını Sakaryaspor ile oynayacağımız maçta atarız" dedi.

 

Recep Aydın, 5.haftada oynayacağımız Sakaryaspor maçı ile ilgili olarak, "Bank Asya 1.Lig'de hiçbir maçın favorisi yok. O gün kim daha arzulu, istekli olursa ve kazanmayı çok isterse biraz da şans yanında olursa sahadan 3 puanla ayrılıyor. Sakaryaspor maçında bizim adımıza böyle bir durumun olmasını istiyoruz. Haftalardır devam eden kazanamama ve gol atamama sorununa Sakaryaspor gibi önemli bir deplasmandan 3 puanla ayrılarak son vereceğimize inanıyoruz. Alacağımız 3 puan Konyaspor adına güzel günlerinde başlangıcı olacaktır" diye görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.