Kartalın temposu yoğun

Kartalın temposu yoğun

Konyasporun Isparta kampı uyum ve neşe içerisinde devam ediyor. Lige günde yoğun antrenmanla hazırlanan yeşil-beyazlı takımda, izinli olan ve ilk 3 gün çalışmalara katılmayan Kere de katıldı

Konyaspor’un Isparta kampı uyum ve neşe içerisinde devam ediyor. Lige günde yoğun antrenmanla hazırlanan yeşil-beyazlı takımda, izinli olan ve ilk 3 gün çalışmalara katılmayan Kere de katıldı

 

Konyaspor’da, Davraz kampı uyum ve neşe içerisinde devam ediyor. Lige günde yoğun antrenmanla hazırlanan yeşil-beyazlı takımda, izinli olan ve ilk 3 gün çalışmalara katılmayan Kere de katıldı. Kartalların, Isparta Davraz kampında önceki akşam saatlerinde yaptığı ve top çalışması ağırlıklı geçen antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Sirene hotel sahasındaki çalışma düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncularımız daha sonra gruplara ayrılarak esneklik ve sıçrama çalışması yaptı.

Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman dönüşümlü olarak gruplar halinde yapılan top çalışması, yarı sahada çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Çift kale maç sırasında ayak bileğini burkan Gökhan Emreciksin buz tedavisi olurken, antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Antrenmanı kampı ziyaret eden as başkan Mehmet Soylu, genel menajer Mustafa Eraydın birlikte izlediler.

Konyaspor’da, Mohamodou Kere’nin de katılmasıyla kamp kadrosu tamamlandı. İzinli olarak ilk 3 günkü çalışmalarda yer almayan Kere, Pazartesi akşam Davraz’a gelerek kampa dahil oldu.  Yeşil-beyazlı takımda, futbolcular dün sabah dinlenirken, Kere antrenör Salih Eken ve kondisyon-analiz-performans antrenörü Kadir Çolakoğlu yönetiminde düz koşu yaptı. Kartal’da, tüm futbolcuların katılımıyla dün akşam saatlerinde gerçekleştirildi. Bugün çift antrenman yapacak olan Konyaspor’da moral iyi.

KALECİLER SIKI ÇALIŞIYOR

Konyaspor’u kalecileri bu yıl oldukça iddialı. Kaleciler Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Onur Nazmi Terzioğlu ve Ali Çiçek, yeni sezona oldukça sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Kaleci antrenörü Hasan Hüseyin Yüce yönetiminde topla çalışmalar yapan dört kalecimiz takımdan ayrı yapılan çalışmalarda ise form tutmaya başladı. Tecrübeli kaleci Pawelek, Konyaspor’un kalesinin emin ellerde olduğunu belirtti ve genç kalecilerle birlikte Konyaspor’un bu yıl en az gol yiyene takım olacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan Konyaspor yönetim kurulu demsi internet sitesinden bir mesaj yayınlayarak iş adamı Ali Akkanat’a başsağlığı diledi. Mesaj şu şekilde: “Konyaspor’un maddi manevi anlamda her zaman en büyük destekçilerinden olan Konya’mızın yetiştirdiği değerli iş adamlarından Sayın Ali Akkanat’ın kayınpederi Mehmet Arıkan’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

ÖZDEMİR: HERŞEYİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ

Konyaspor’da teknik direktör Osman Özdemir, yeşil-beyazlı ekibi hak ettiği yer olan Süper Lig’e taşımak için her şeylerini ortaya koyacaklarını söyledi. Özdemir, Isparta Davras’da devam eden kamp çalışmalarında oyuncuların gösterdiği performansın kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Konyaspor’un başarısı için çalıştıklarını ifade eden Özdemir, şöyle konuştu: “Daha önce futbol oynadığım Konyaspor’a bu kez teknik adam olarak hizmet edecek olmaktan dolayı mutluyum. Yaşanan olumsuzlukları bahane etmeden eldeki imkanlarla, tecrübeli ve genç futbolculardan oluşan ahenkli bir takım oluşturmak amacındayız. Bunun için kamp dönemleri çok önemli. Bizim ve oyuncularımın tek düşüncesi yeni sezonda Konyaspor’un başarısı. Bunun için herkes elinden gelen gayreti gösterecek.” Kesinlikle bahane üretmeyeceklerini ve bahanelerin arkasına sığınmayacaklarını vurgulayan Özdemir, “Konyaspor gibi bir değeri Süper Lig’e taşıma adına her şeyimizi ortaya koyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bizim Konyaspor taraftarından isteğimiz takımımızı sezon sonuna kadar desteklemeleri” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.