Kartalın rakibi Buca

Kartalın rakibi Buca

Önceki gün İranın Perspoli takımı ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybeden, ancak oynadığı futbolla umut veren Konyaspor, Kızılcahamamdaki ikinci karşılaşmasını bugün Bucasporla yapacak

Önceki gün İran’ın Perspoli takımı ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybeden, ancak oynadığı futbolla umut veren Konyaspor, Kızılcahamam’daki ikinci karşılaşmasını bugün Bucaspor’la yapacak

 

Konyaspor’da özel maçlar serisi başladı. Lig hazırlıklarının ikinci bölümünü Kızılcahamam Patalya otelde kamp yaparak sürdüren yeşil-beyazlılar, İran’ın Perspolis takımıyla oynadıkları ve 2-1 yenildikleri ilk özel maçın ardından bugün de Bucaspor ile karşı karşıya gelecekler.

Kızılcahamam Patalya otelin sahasında yapılacak maç saat 16.30’da başlayacak. Kartallar, üçüncü özel maçı 27 Temmuz Çarşamba günü Azerbaycan 1. Lig'inden Azal ile oynayacaklar.. Konyaspor, son hazırlık maçında ise, 30 Temmuz Cumartesi günü Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.. Konyaspor’un Kızılcahamam kampı 31 Temmuz Pazar günü sona erecek ve ligin durumuna göre futbolculara 2 gün ile 5 gün arasında izin verilecek.

KARTAL, İLK HAZIRLIK MAÇINI KAYBETTİ

Kızılcahamam ikinci etap kampındaki ilk hazırlık maçında İran 1.Lig takımlarından Perspolis ile karşılaşan Konyaspor,  2-1 mağlup oldu. Yeşil beyazlıların tek golü Serbay Yağız'dan geldi. Patalya Hotel Sahası'nda saat 16:30'da başlayan maçın ilk yarısında temsilcimiz Ercüment, Rifat, Alvaro, Selim, Hakan, Muhammed Yürükuslu, Ertuğrul Arslan, Serkan Şahin, Feyyaz Belen, Peter Grajciar, Marcin Robak kadrosuyla mücadele ederken, ilk 45 dakika 19.dakikada Rıza Rızai'nin golüyle 1-0 Perspolis'in üstünlüğüyle sona erdi. Konyaspor ikinci yarıda ise Mariusz Pawelek, Rifat (Emre Akdağ), Tolga Ünlü, Abdullah Çoban, Mahamoudou Kere, Selim, Ertuğrul Arslan (Serbay Yağız), Serkan Şahin, Niyazi Nayernazlı, Recep Aydın, Marcin Robak (Can Parlayan)'dan oluşan kadrosuyla sahada yer aldı. 60.dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Nouri takımını 2-0 öne geçirirken, 67.dakikada Serbay Yağız Konyaspor'un tek golünü attı ve karşılaşma 2-1 Perspolis'in galibiyetiyle tamamlandı.

Maçı izleyen Konyaspor yönetici ve teknik adamların oyundan memnun oldukları bildirildi. Teknik direktör Osman Özdemir, ilk maç olmasına rağmen, özellikle genç futbolcuların kendilerini gösterme adına çok iyi mücadele ettiklerini açıkladı.. Özdemir, yoğun antrenmanlar ve yorgun olmalarına karşın futbolcularının gelecek için iyi sinyaller verdiklerini de dile getirerek, takım olma adına önemli mesafe katettiklerini sözlerine ekledi. 

Konyaspor’da Kızılcahamam kampında hazırlıklar dün sabah yürüyüş ve akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Bugün sabah dinlenecek olan yeşili-beyazlılar akşam da Buca maçına çıkacaklar. Kartallar, yarın muhtemelen tek antrenman yaparak Çarşamba günü Azerbaycan 1. lig takımlarından Azal ile oynayacakları maça hazırlanacaklar. Konyaspor’da, sakatlığı nedeniyle Erdinç Perspolis maçında dinlendirilirken, Abdülkerim’in durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan, Konyaspor'un Kızılcahamam kampında İran 1.Lig takımlarından Perspolis ile oynadığı ilk hazırlık maçını Yeşil-beyazlı ekibin başkan yardımcısı Mehmet Soylu, Başkan yardımcımız ve basın Sözcüsü İlker Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Dede Yıldırım ve Hüseyin Şenyıl'da takip etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.