Kartalın ilk sınavı

Kartalın ilk sınavı

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Kızılcahamamda sürdüren Konyaspor, ilk hazırlık maçını bugün İran 1. lig takımlarından Shahin ile oynayacak

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Kızılcahamam’da sürdüren Konyaspor, ilk hazırlık maçını bugün İran 1. lig takımlarından Shahin ile oynayacak. Kartal, Pazar günü de Bucaspor’la karşılaşacak

 

Lig hazırlıklarının ikinci dönemi için Kızılcahamam’da kampa giren Konyaspor’un ilk antrenmanı iki eksikle yapıldı. İki günlük izinin ardından ikinci döneme hazırlıkları için Kızılcahamam’ı seçen yeşil-beyazlı takımın Kızılcahamam Patalya otelde ki kampı 31 Temmuz'da sona erecek.

Kartallar, ilk çalışmasını Çarşamba akşamı Patalya hotel sahasında gerçekleştirdi. Çalışmaya,  U19 Milli takımı ile Avrupa Şampiyonası için Romanya'da bulunan Ali Dere ve A2 Takımı ile antrenmanlara çıkmasına karar verilen Gökhan Emreciksin katılmadı. İzinli olarak ülkelerine giden yabancı futbolcular Robak ve kaleci Pawelek’de çalışmada yer adlı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 3 grupta dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 15'er dakikalık iki seri polar saatlerle koşu çalışması yapıldı ve antrenman 10 dakika top oyunu ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Yeşil-beyazlılar, dün ise sabah iki grup halinde salonda kondisyona çalışması yaptı. İlk grup saat 9.45, ikinci grup ise 10.45’de çalışmaya alındı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde iki grup halinde yapılan salon çalışmasında oyuncular 8 ayrı istasyonda maksimal kuvvet çalışması yaptı. Akşam ise Patalya otelin sahasında top ve taktik çalışması yapan Konyaspor’da moralin iyi olduğu gözlendi.

Öte yandan, Konyaspor’un Kızılcahamam kampında oynayacağı hazırlık maçlarının programı belli oldu. Yeşil-beyazlılar, 11 günlük ikinci etap kampında ilk hazırlık maçını 22 Temmuz Cuma günü (bugün) İran 1. Lig takımlarından Shahin ile oynayacak. 24 Temmuz Pazar günü Bucaspor, 27 Temmuz Çarşamba günü Azerbaycan 1.Lig'inden Azal ile karşılaşacak olan Kartallar, son hazırlık maçını 30 Temmuz Cumartesi günü Adanaspor ile oynayacak.

OSMAN ÖZDEMİR TAKIMDAN MEMNUN

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, 2. kamp dönemine başlamadan önce, Davras kampı ile birlikte kadroyu değerlendirdi. Davrazs’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Özdemir, kadroda çok yetenekli futbolcuların olduğunu ve çalışmalara özen gösterdiklerini, kadro fazlası nedeniyle de A-2 kadrosundan aldığı 5 genç gelecek vadeden futbolcuyu kadrodan çıkardığını ve Kızılcahamam kampına götürmediklerini söyledi. Liglerin ertelenmesi söz konusu olursa, Konyaspor’un 3. bir kamp dönemi için tekrar Davras’ı düşündüğünü belirten Özdemir, TFF’in ligden düşürme cezaları vermesi durumunda, Konyaspor’un süper lige çıkacağı inancını taşıdığını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.