Kartalı sıkıntı bastı

Kartalı sıkıntı bastı

Lig hazırlıklarını sürdüren konyasporda moraller bozuk. Adanaspor maçında sakatlanan Ertuğrulun yokluğu yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Osman Özdemiri kara kara düşündürüyor

Lig hazırlıklarını sürdüren konyaspor’da moraller bozuk. Adanaspor maçında sakatlanan Ertuğrul’un yokluğu yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Osman Özdemir’i kara kara düşündürüyor

 

 

 

Bir tarafta transfer yasağı, bir tarafta ekonomik sıkıntı, üstüne üstelikte Ertuğrul’un sahalardan 6 ay uzak kalacak olması, yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’un iki yakasını bir araya getirmiyor.

 

Tecrübeli futbolcu Ertuğrul’un, Adanaspor maçında sakatlanmasıyla oyun kurgusunda sıkıntıya giren Konyaspor teknik adamları, bu mevkide Perez’e şans vererek eksikliği gidermeyi amaçlıyor. Transfer yasağı nedeniyle kadro sıkıntısı çeken yeşil-beyazlı takımda, Ertuğrul’un sakatlanması teknik adamların planlarını bozdu.

 

Konyaspor’da lig ve Yüksek Hızlı Tren futbol turnuvası final karşılaşması hazırlıkları devam ediyor. Turnuvanın ilik maçında, Ankara Demirspor’u konuk eden ve rakibini vasat bir futbolun ardından Robak’ın penaltıdan attığı golle yenen yeşil-beyazlılar, Cumartesi akşam saat 21.30’da, dün akşam yapılan Eskişehirspor-Gençlerbirliği maçının galibiyle final maçına çıkacak.  Kartallar, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün sabah yaptıkları antrenmanla başladı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen çalışmaya ön çapraz bağlarından ameliyat olan ve 6 ay kadar sahalardan uzak kalacak Ertuğrul Arslan ile tedavisine devam edilen Mahamoudou Kere katılmazken, Feyyaz Belen takımdan ayrı çalıştı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda Ankara Demirspor ile oynanan Yüksek Hızlı Tren turnuvası maçında forma giyen oyuncular 15'er dakikalık iki seri üzerinden koşu çalışması yaparken, oynamayan ve az süre alan oyuncular ise koşu çalışmasının ardından dar alanda pas çalışması ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Konyaspor’da, hazırlıklar bugün de devam edecek.  Yeşil-beyazlılar, Tatlıcak tesislerinde akşam saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yapacaklar..

 

Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, Ulaştırma Bakanlığı ve TCDD tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 'Yüksek Hızlı Tren’ turnuvasına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Karapınar, geleneksel hale geleceğine inandığı turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti.
Böylesine anlamlı ve özel bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren başkan Bahattin Karapınar, açıklamasını şöyle sürdürdü. "İlki yapılan organizede iyi bir ev sahipliği yaptığımıza inanıyorum. Lig öncesi oynanacak maçlarla takımlar son durumlarını görme imkanı bulacaklar. Bu güzel organizasyonun bu yıldan başlamak üzere aralıksız olarak düzenleneceğine ve geleneksel hale geleceğine inanıyoruz. Amacımız tabi ki, ev sahibi olduğumuz turnuvada şampiyon olmak."

 

Öte yandan, Konyaspor yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısı dün akşam yapılacaktı.. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, toplantıda takımın genel durumunun değerlendirilmesinin ardından olağanüstü genel kurul kararı alınması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.