Kartalda zorunlu izin

Kartalda zorunlu izin

Konyasporun kamp programında, ligini başlama tarihinin ileri alınması nedeniyle değişiklik yapıldı ve Kızılcahamam kampı 4 gün erken bitirildi. Cumartesi günü oynanması gereken Adana maçı iptal

Konyaspor’un kamp programında, ligini başlama tarihinin ileri alınması nedeniyle değişiklik yapıldı ve Kızılcahamam kampı 4 gün erken bitirildi. Cumartesi günü oynanması gereken Adana maçı iptal  

 

Konyaspor’da, Isparta Davras’da gerçekleştirilen birinci döneme kampının ardından 19 Temmuz’da başlayan Kızılcahamam kampında hazırlıklar önceki gün akşam saatlerinde yapılan tek antrenmanla devam etti. Patalya Hotel sahasında teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde ki antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Erdinç Yavuz, Aykut ve Rifat Erdem katılmazken, bu futbolcular fizyoterapist Ahmet Bayrak yönetiminde çalıştı. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda top tekniğine dayalı pas çalışması ve çıkış koşularıyla devam etti. Antrenman gruplar halinde ayak tenisi, savunma-hücum organizasyonları ve şut çalışmasının ardından yapılan açma-germe hareketleriyle sona erdi.

KAMP DÜN SONA ERDİ

Konyaspor'un 19 Temmuz'da başlayan ve 31 Temmuz'da sona ermesi planlanan Kızılcahamam ikinci etap kampının programında değişiklik yapıldı. Ligini başlama tarihinin 10 Eylül’e ertelenmesi nedeniyle yeşil beyazlı takımına Kızılcahamam kampı, dün akşam saatlerinde Azerbaycan 1. Lig takımlarından Azal ile Patalya spor tesislerinde oynanan hazırlık maçının ardından sona erdi. Böylece, Cumartesi günü Adanaspor ile oynanması gereken hazırlık maçı da iptal oldu. Kartallar, 2 Ağustos Salı günü saat 17.00'de Tatlıcak tesislerinde toplanmak üzere izne çıktı. Yeşili-beyazlılar, 5 günlük izinin ardından 2 Ağustos Salı günü saat 18.00’deTatlıcak Tevfik Lav tesislerinde çalışmalara başlayacak. Konyaspor’da lig hazırlıklarının sezonun başlangıcına kadar olan bölümdeki çalışma programı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

YÖNETİCİLER TAKIMDAN MEMNUN

Konyaspor yönetici ve teknik adamların, Davras ve Kızalcahamam kamp çalışmalarından memnun oldukları öğrenildi. Hazırlık maçlarının ölçü olmayacağını bildiren yönetici ve teknik adamların, çalışma temposu ve takım içerisindeki dayanışmanın kendilerini sevindirdiğini dile getirdikleri ileri sürüldü. Teknik adamların, genç futbolcuların performansından da oldukça memnun oldukları ve ilk 11’de ene az 4-5 genç futbolcunun yer alabileceğini dile getirdikleri öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.