Kartalda yoğun günler

Kartalda yoğun günler

Konyaspor, bir taraftan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir taraftan da para peşine düştü. Yeşil-beyazlı ekibin başı FİFA ile iyiden iyiye derde girdi. Yönetim bu sıkıntıları aşmanın çabası içi

 

Tarihinde, ekonomik olarak en kötü dönemini geçiren Konyaspor’da, para arayışı sürerken, takımda lig hazırlıkları için dün Isparta’ya giderek Davraz’da kampa girdi.  Yeşil-beyazlı takımda geçtiğimiz yıllarda forma giyen yabancı futbolcuların paralarının ödenmemesi nedeniyle FİFA tarafından verilen cezalara her geçen gün yenileri eklenmekte. Milos ve Theoue’dan sonra Cedric Sabin, Muhammed Abdullah, ve Washington ile ilgili FİFA'da karara bağlanan ve sırasını bekleyen dosyalar ortaya çıktı.

Konyaspor’da ilk planda Milos için 485 bin euro, Robak’ın transfer taksiti olarak da eski kulübüne 200 bin TL para yatırılacak. Dahası, Konyaspor’da borçların ödenmesi için temmuz ayı sonuna kadar 10 milyon TL paraya ihtiyaç bulunmakta. Konyaspor yönetimi, dün bir kez daha tüm Konyalılara destek olmaya davet etti ve Konya’nın bu yükün altından kalkabilecek ekonomik güce sahip olduğunu dile getirdiler. 

MORAL YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİLER

Konyaspor’da, lig hazırlıkları içinde düğmeye basıldı.. Sağlık kontrollerinin yapılması, teknik direktör Osman Özdemir ile anlaşma sağlanmasının ardından, yeşil-beyazlı yönetici, teknik adam ve futbolcular önceki akşam moral yemeğinde bir araya geldiler.  Konyaspor ikinci başkanı ve mali işler sorumlusu Mehmet Uvat'ın verdiği sezon öncesi moral yemeğinde konuşan  başkan Bahattin Karapınar, genç ve tecrübeli oyuncuların karmasından oluşan kadronun gereken ahengi yakalayarak sıkıntıların üstesinden gelip başarılı olacağına inandığını söyledi. Yemeğe başkan Bahattin Karapınar, asbaşkan Mehmet Soylu, yönetim kurulu üyeleri Ali Fuat Çuhadar, Cengiz Yüzer, teknik direktör Osman Özdemir ve ekibi, oyuncular ve personel katıldı. Yemek sonrasında kısa bir konuşma yapan başkan Bahattin Karapınar, içerisinde bulunulan sıkıntılı dönemden tüm Konya şehrinin vereceği destekle çıkacaklarına inandıklarını belirtti. Karapınar, Konyaspor'un genç ve tecrübeli oyuncuların karmasından oluşan kadrosuyla gereken ahengi yakalayacağına ve başarılı olacağına inandığını ifade ederek yeni sezonda teknik heyet ve oyunculara başarı dileğinde bulundu.

HAZIRLIKLAR DAVRAZ’DA BAŞLADI

Konyaspor’da Isparta Davraz kampı da dün başladı.. 32 futbolcudan oluşan kafile dün sabah Konya’dan ayrıldı. 17 Temmuz'a kadar devam etmesi planlanan ve Sirene hotelde gerçekleştirilecek kampın ilk çalışması dün saat 18.00'de yapıldı. Yeşil-beyazlıların kamp kadrosunda şu oyuncular bulunmakta: Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Onur Nazmi Terzioğlu, Ali Çiçek, Hakan Aslantaş, Tolga Ünlü, Rifat Erdem, Mustafa Sayan, Muhammed Yürükuslu, Abdullah Çoban, Alvaro Mejia Perez, Mahamoudou Kere, Selim Ay, Onur Uğlu, Erdinç Yavuz, Abdülkerim Bardakçı, Ali Karan, Ertuğrul Arslan, Serkan Şahin, Niyazi Nayernazlı, Feyyaz Belen, Abdülkerim Kılınç, Gökhan Emreciksin, Peter Grajciar, Ali Kireş, Emre Akdağ, Ali Dere, Marcin Robak, Serbay Yağız, Recep Aydın, Can Parlayan, Aykut Uluç...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.