Kartalda tam mesai

Kartalda tam mesai

Liglerin 10 Eylülde başlayacak olması bütün takımların programlarını altüst ederken, Konyasporda futbolculara verilen izin sona erdi ve yeşil-beyazlı temsilcimizde çalışmalar yeniden başladı

Liglerin 10 Eylül’de başlayacak olması bütün takımların programlarını altüst ederken, Konyaspor’da futbolculara verilen izin sona erdi ve yeşil-beyazlı temsilcimizde çalışmalar yeniden başladı

 

 

Konyaspor’da izin bitti ve üçüncü dönem hazırlıkları dün başladı. Kızılcahamam kampının ardından 5 gün izin yapan yeşil-beyazlı’lar, dün saat 17. 00’de Tatlıcak tesislerinde toplandılar.. Günün ve 3. dönemin ilk çalışması ise, saat 18.00’de M. Tevfik Lav tesislerinde tekniki direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirildi..  

 

Kartallar, muhtemelen 19 Ağustos’a kadara hazırlıkları Konya’da sürdürecekler ve iki günlük izinin ardından da 22 Ağustos pazartesi günü Isparta Davras’a giderek Sirene hotelde kampa girecekler. 

 

Kartallar, Konya ve Davras’da yapacağı son iki dönem hazırlıkları içerimsinde yoğun antrenmanlarla birlikte özel maçlar oynayacaklar.. Güveniliri kaynaktan alınan bilgilere göre, bu süre içerisinde 4-5 hazırlık maçı yapılması planlanmakta.  Teknik direktör Osman Özdemir ve takım menacerlerinin yaptığı görüşmeler çerçevesinde özele maç takvimi belirlenecek. Bu karşılaşmalardan birinin Adanaspor ile oynanabileceği ileri sürüldü. Diğere maçlar için de arayış devam ediyor. 

 

Süper ligde yaşanan şike iddiaları soruşturması nedeniyle ligini tehir edilmesinin iyi olmadığını belirten basın sözcüsü İlker Özkan, teknik adamların futbolcuları motive etme açısından sıkıntı yaşayacaklarını, ancak Konyaspor olarak bunu en az sıkıntıyla kapatmak istediklerini dile getirdi. Özkan, özel maç için Nevşehir’de kamp yapan takımları da tercih edeceklerini, karşılaşmaları Nevşehir’de oynamak istediklerini sözlerine ekledi. 

 

Öte yandan, disiplinsizi davranışları nedeniyle Davras kampı sonunda kadro dışı bırakılan ve A2 takımıyla çalışmalara katılan Gökhan Emreciksin’e takım bulması önerildiği öğrenildi. Kulüp menfaatleri de göz önünde bulundurularak, istenilen bonservis ücretini getirmesi halinde Gökhan’ın transferine izin verilecek. Gökhan ayrılması halinde Konyaspor’da kadro 25’e inecek. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.