Kartalda sıkıntı yok

Kartalda sıkıntı yok

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz üçüncü etaptaki ikinci hazırlık maçını Adanasporla oynayacak

 

 

Konyaspor’da üçüncü dönem hazırlıkları bugün akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yapılacak antrenmanla devam edecek. Lig hazırlıklarının birinci bölümünü Isparta Davraz ve ikinci bölümünü de Kızılcahamam’da gerçekleştiren yeşil-beyazlı’lar, dün Nevşehir’de 2. lig takımlarından 1461 Trabzon ile oynanan maçın ardından hedefi, 13 Ağustos Cumartesi akşamı Konya’da Adanaspor ile yapılacaka maça çevirdi.  Konyaspor’da, üçüncü dönem hazırlıkları, 19 Ağustos’a kadar Konya’da devam edecek.  Kartallar, daha sonra Isparta Davras’a giderek Sirene hotel de kampa girecek. Eylül ayının ilk haftasına kadar sürecek Davras kampı boyunca da 2 hazırlık maçı oynanması düşünülmekte. Konyaspor’da üçüncü dönem hazırlıkları Gökhan Emkreciksin’in kadro dışı kalması ve A2 takımıyla çalışmalara katılması nedeniyle 25 kişilik kadro ile sürdürülmekte. Sağ üst adalesinde minimal bir yırtık tespit edilen tecrübeli futbolcu Hakan iki günlük dinlenmenin ardından bugünden itibaren takımdan ayrı olarak çalışmalara başlayacak. Kartallar, Konya’da, seyircisi önünde ilk hazırlık maçını ise, 13 Ağustos Cumartesi günü  Bank Asya 1. lig takımlarından Adanaspor ile oynayacak. Maç saat 18.00’de başlayacak.  Konyaspor’da, özel maç konusunda rakip arayışı da devam ediyor. Kayseri ve Ankara’da Bank Asya ve 2. lig takımlarının katılımıyla düzenlenmesi planlanan turnuvalarla ilgili temaslar sürdürülmekte.

 

UVAT’TAN İFTAR YEMEĞİ

 

Konyaspor İkinci Başkanı ve Mali İşler Sorumlusu Mehmet Uvat, Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği verdi. Yönetim Kurulu üyeleri, A Takım teknik heyeti, oyuncular, Altyapı teknik heyet ve  personelin katıldığı iftar yemeği oldukça samimi bir ortamda gerçekleşirken, misafirlere geleneksel Konya pilavı ikramında bulunuldu. Yemekten sonra da sema töreni düzenlendi. Yeşil-beyazlı ekibin yabancı oyuncularının ilgiyle izlediği sema gösterisinde, özellikle Mariusz Pawelek ve Marcin Robak ile birlikte diğer oyuncular sema törenlerini kameralarına kaydettikleri görüldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.