Kartal'da 3. etap başlıyor

Kartal'da 3. etap başlıyor

Konyasporda 3.dönem hazırlıkları Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak. 10 gün boyunca tesislerinde çalışacak olan yeşil-beyazlılar, daha sonra Isparta Daraza gidecek

Konyaspor’da izinde son gün. Üçüncü dönem hazırlıkları yarın akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla başlayacak. Lig hazırlıklarının birinci bölümünü Isparta Davraz ve ikinci bölümünü de Kızılcahamam’da gerçekleştiren yeşili-beyazlı takımda izin yarın sona erecek. Saat 17.00’de tesislerde toplanacak olan kartallar, saat 18.00’de 3. dönem hazırlıklarının ilik antrenmanını yapacak. Konyaspor’da, üçüncü döneme hazırlıkları, yaklaşık 10 gün boyunca Tatlıcak tesislerinde sürdürülecek. Takım daha sonra Isparta Daras’a giderek Sirene Hotel’de kampa girecek. 3. dönem hazırlıklarına, affedilmesi halinde A2 takımının antrenmanlarına çıkan Gökhan Emreciksin’in de katılması bekleniyor.
Konyaspor, Kızılcahamam’da oynadığı üç özel maçta; İran’ın Perspolis takımına 2-1 yenildi. Manavgat Evrenseki takımıyla 0-0 berabere kaldı ve Azerbaycan’ın Azal takımını da 3-2 yendi. Özellikle Azala maçında daha iyi bir görüntü veren Konyaspor’un Perspolis ve Azal karşılaşmalarında gollerini Serbay, Serkan Şahin, Recep Aydın ve Can parlayan attı. Bucaspor ve Adanaspor karşılaşmaları ise iptal edildi.  Konyaspor’da 3 ve 4. dönem hazırlıkları, kadro dışı kalan ve A2 takımıyla çalışan Gökhan Emreciksin’in de affedilmesi halinde 26 kişilik kadroyla gerçekleştirilecek.
Bilindiği gibi Slovak oyuncu Peter Grajciar Sparta Prag’a verilmişti. Bu arada, genç Milli takımdan dönen Ali Dere ve sakatlığı iyiye giden Erdinç de 3. dönem hazırlıklarının ilk gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar. Davras ve Kızılcahamam kamplarında takım olma adına önemli yol kat ettiklerini söyleyen basın sözcüsü İlker Özkan, son iki dönemlik çalışma süresinde de özele maçlar yaparak genç futbolcuların maç tecrübesini ve uyumu artıracaklarını sözlerine ekledi.
Bank Asaya 1, Ligini başlama tarihi olan 10 Eylül’e kadar sürmesi planlanan Davras kampı ve Konya’daki çalışmalar boyunca en az 4-5 hazırlık maçı oynanması düşünülüyor. Özel maçlar için genelde deplasmanların tercih edileceği ileri sürüldü. Konyaspor’un üç ve dördüncü dönem kamp kadrosu şu futbolculardan oluşuyor. Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Onur Nazmi Terzioğlu (alt yapı-defans-kiralıktan döndü), Ali Çiçek (alt yapı-defans). Hakan Aslantaş, Tolga Ünlü (alt yapı-defans) Rifat Erdem (alt yapı-defans), Muhammed Yürükuslu  (Alt yapı-defans-kiralıktan döndü), Abdullah Çoban (alt yapı-defans), Alvaro Mejia Perez, Mahamoudou Kere, Selim Ay (alt yapı (defans),  Erdinç Yavuz, Ertuğrul Arslan, Serkan Şahin, Niyazi Nayernazlı (alt yapı-orta saha-kiralıktan döndü)), Feyyaz Belen (alt yapı-orta saha-kiralıktan döndü), Gökhan Emreciksin, Peter Grajciar, Emre Akdağ (alt yapı-forvet), Ali Dere, Marcin Robak, Serbay Yağız (alt yapı-forvet),  Recep Aydın (alt yapı-forvet-kiralıktan döndü), Can Parlayan (kiralıktan döndü) Aykut Uluç (alt yapı-forvet). Konyaspor’dan, bu sezon Adnan, Veli, Barbaros, kaleci Orkun, Mehmet Sedef, Kamil Zayetta ve Peter Grajciar ile kiralık oynayan: Murat Tosun, Mehmet Batdal, Musa Çağıran, Emre ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.