Kartalda 11 arayışı

Kartalda 11 arayışı

Yeni sezon hazırlıklarını Tatlıcak tesislerinde sürdüren Konyasporda çalışmalar sürerken, teknik direktör Osman Özdemir, hazırlık maçlarına önem veriyor. Genç futbolcu Niyazi,

Lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Konyaspor’da, Adanaspor ve 1461 Trabzon dışında özel maç için rakip arayışları da devam ediyor.  Isparta ve Kızılcahamam kamplarının ardından 3. dönem hazırlıkları için Tatlıcak tesislerini seçen yeşili-beyazlı takımda, önceki akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan ve tüm oyuncuların katıldığı antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra gruplara ayrılarak dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale maç ve koşu çalışması yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.  Kartallar, 3. döneme hazıkları içerisinde ilik hazırlık maçını da Pazar günü Nevşehir’de kamp yapan 1461 Trabzon ile oynayacaklar.. 13 Ağustos Cumartesi günü de Konya’da Adanaspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşili-beyazlı takımda, 2-3 özele maça daha yapılması için rakip aranıyor. Alınan bilgilere göre, Ankara ve Kayseri’de Bank Asya ve 2. lig takımlarının katılmasıyla düzenlenecek turnuvalar için temaslar yapılacak.  
NİYAZİ İDDİALI KONUŞTU
Konyaspyor’un genç futbolcusu Niyazi Nayernazlı, lig öncesi iddialı konuştu.  Liglerin başlangıç tarihinin ertelenmesinin uyum sorununu ortadan kaldırmak adına zaman gereken Konyaspor için iyi olduğunu söyleyen Niyazi, “tüm oyuncular olarak el-ele verip Konyaspor adına en iyisini yapmanın gayretinde olacağız” dedi. 
Genç oyunculardan kurulu bir takıma sahip olduklarının altını çizen ve tüm Konya’dan destek isteyen Niyazi açıklamasını şöyle tamamladı. "Konyaspor adına istenmeyen bir sezon geride kaldı. Biz artık önümüze bakmak zorundayız. Öncelikle yeni bir sezon ve yeni bir heyecan var. Bence liglerin başlangıç tarihinin ertelenmesi iyi oldu. Tecrübeli ağabeylerimiz ile kaynaşıp uyum sorununu ortadan kaldırmak için bize biraz daha zaman gerekiyordu. Erteleme ile bu zamanı kazanmış olduk. Şimdi önümüzde hangi ligde mücadele edeceğimiz konusunda bir belirsizlik yaşanıyor. Ama biz tüm takım olarak el-ele verip Konya şehri ve Konyaspor için en iyisini yapma adına gayret göstereceğiz. Bu noktada da tüm Konya’nın bizleri yalnız bırakmamalarını ve her zaman her şartta destek olmalarını istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.