Kartala nazar değdi

Kartala nazar değdi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyasporda futbolculara nazar değdi. Antrenmanda burnuna darbe alan Ertuğruldan sonra Hakan ve Erdinçin de ciddi sakatlıkları teknik ekibi endişelendirdi

Konyaspor’da, lig hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla yenidene başladı.Pazar günü, Nevşehir’de 2. lig takımlarından 1461 Trabzon ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen  ve Pazartesi günü dinlenen yeşil-beyazlılar, dün Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde haftanın ilik antrenmanına çıktı.. Sağ üst adalesinde yırtılma tespit edilen Hakan’ın takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.  Trabzon maçında aldığı gözüne darbe alması sonucu beyaz tabakada çizik oluşan Erdinç ise, maçın ardından tedavi için gönderildiği Kayseri’den dün dönecekti. Bu futbolcunun durumu ise doktorların vereceği rapor doğrultusunda belli olacak.

 

Tecrübeli ve genç futbolculardan oluşan bir kadro ile ligde zor bir sınav verecek olan Konyaspor’da özel maç serisi Cumartesi günü oynanacak Adanaspor maçıyla devam edecek.  

 

Kızılcahamam kampında Perspolis, Azal ve Manavgat Evrenseki ile yapılan maçların ardından bu hafta da 1961 Trabzon ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, Adanaspor maçıyla ilk kez taraftarları karşısına çıkacak. Atatürk stadındaki maç saat 18.00’de başlayacak.

 

Kartallar, 17-20 Ağustos tarihlerinde de Ulaştırma Bakanlığı ve TCDD tarafından düzenlenen "Hızlı Tren Turnuvası"nda mücadele verecek. YHT güzergahında bulunan illerin takımlarının katılacağı 4'lü turnuvada elemeler 17-18 Ağustos'ta oynanacak. Bu maçları kazanacak takımlar 20 Ağustos'ta Ankara’da finalde karşı karşıya gelecek. Turnuvaya, Konyaspor ile birlikte Ankara Demirspor, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği takımları katılacak.

 

YÜKSEK HIZLI TREN KUPASI FİNALİ KONYA'DA OYNANACAK

 

Ulaştırma Bakanlığı ve TCDD tarafından Konyaspor ile birlikte Ankara Demirspor, Gençlerbirliği ve Eskişehirspor takımlarının katılımıyla düzenlenecek, 'Yüksek Hızlı Tren Turnuvası'nın 20 Ağustos Cumartesi günü Ankara'da oynanacağı açıklanan final maçı aynı gün saat 21:00'de Konya'ya alındı. Turnuvada daha önce açıklanan maç programında herhangi bir değişiklik yapılmadı.17 Ağustos'ta Konya'da; Konyaspor ile Ankara Demirspor, 18 Ağustos'ta Eskişehir'de; Eskişehirspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Kazanan takımlar 20 Ağustos'ta Konya'da final maçında mücadele verecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.