Kartal tempo yapıyor

Kartal tempo yapıyor

Konyasporda izinler bitti ve çalışmalara kaldığı yerden başladı. Yeşil-beyazlı ekipte hazırlık maçları programı da belli oldu

Konyaspor’da izin bitti ve üçüncü dönem hazırlıkları Tatlıcak M: Tevfik Lav tesislerinde başladı. Üçüncü kamp döneminde oynanacak iki hazırlık maçının tarihi de belli oldu. Kızılcahamam kampının ardından verilen beş günlük izin sona erdi ve yeşil-beyazlılar üçüncü dönemin ilk çalışmasını önceki akşam saatlerinde yaptı. Saat 17.00’de tesislerde toplanan Kartallar, teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde saat 18.30'da gerçekleştirilen antrenmanda oldukça istekli görüntü verdiler. Serbest koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, polar saatlerle yapılan tempolu koşu, gruplar halinde oynanan dar alanda pas çalışması ve aerobik hareketleriyle devam etti. Futbolcular, 10 dakikalık koşu çalışmasının ardından yapılan açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Çalışmada, kadro dışı kalan ve  takım bulması önerilen Gökhan Emreciksin yer almadı.. Bu futbolcunun da Ankaragücü ile görüştüğü öğrenildi.

 

YÖNETİCİLER YALNIZ BIRAKMADI

 

Konyaspor’un, önceki akşam yaptığı ilk antrenmanı yöneticilerde izleyerek takımı yalnız bırakmadılar. Antrenmanı; başkan Bahattin Karapınar, ikinci başkan ve mali işler sorumlusu Mehmet Uvat, başkan yardımcısı Mehmet Soylu, as başkan Hüseyin Polat, yönetim kurulu üyeleri Ali Fuat Çuhadar ve Hüseyin Şenyıl da takip etti. Başkan ve yöneticiler teknik direktör Osman Özdemir ile bir süre sohbet ederek takım ile ilgili son bilgileri aldılar. Yöneticiler, akşam da takımla birlikte tesislerde iftar yemeğinde birlikte oldu. Yemeğe başkan yardımcısı ve basın sözcüsü İlker Özkan ve amatör şubeler sorumlusu Cengiz Yüzer de katıldı.

 

Kartallar, dün ise sabah çalıştılar. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman gruplar halinde prese dayalı top çalışmasıyla devam etti. Futbolcular daha sonra 8'er dakikalık periyotlar halinde top tekniğine dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Yarı sahada yapılan çift kale maç sonrasında açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamlayan oyuncular daha sonra tesislerde dinlenmeye çekildi.

 

ÖZEL MAÇ PROGRAMI YOĞUN

 

Konyaspor’da özel maç programı da belli olmaya başladı. Yeşil-beyazlı’ların, 3. kamp döneminde oynayacakları iki karşılaşmaların rakipleri ve tarihi belli oldu. Buna göre, Kartallar; iki maçtan birini deplasmanda, diğerini Konya’da oynayacaklar. Konyaspor yönetim kurulunca yapılan açıklamaya göre, yeşil-beyazlı’lar, 7 Ağustos Pazar günü Nevşehir’de 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelecek. Bu maç saat 17.00’de başlayacak. Konyaspor, 13 Ağustos Cumartesi günü de Konya’da Adanaspor ile mücadele edecek. Atatürk stadındaki bu maç ise 18.00’de başlayacak.  Konyaspor’da diğer özele maçlar için rakip arayışı devam ediyor.. Kartallar, Isparda Davras kampı boyunca da en az 2 hazırlık maçı daha yapacaklar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.